Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Γλυκιά» όψη στην πόλη της Αθήνας από την εταιρεία Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Παπαδοπούλου καινοτομεί εγκαινιάζοντας 4 μοντέρνα προωθητικά περίπτερα ...
«Γλυκιά» όψη στην πόλη της Αθήνας από την εταιρεία Παπαδοπούλου
στην πλατεία Κοραή, την πλατεία Κολωνακίου, την πλατεία Ομονοίας και τον Κορυδαλλό. Από τις αρχές Μαΐου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε αυτά τα σημεία και να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκεςαποκλειστικά με προϊόντα Παπαδοπούλου κάθε στιγμή της ημέρας.
 Τα αγαπημένα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με τις τρεις μοναδικές τους γεύσεις Σίτου, Σίκαλης και Χωρίς Ζάχαρη υποδέχονται μικρούς και μεγάλους με διαγωνισμούς και πλούσια δώρα, πολλά παιχνίδια αλλά και γευστικές δοκιμές. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας τροφίμων, από τα κλασικά Γεμιστά, τα Caprice, τα Μιράντα, τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, ταCream Crackers, τα Digestive έως και τα Digestive Bars, το ψωμί Γεύση 2 και το Χωριανό, είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, χάρη στον αυτόματο πωλητή που λειτουργεί και τις νυχτερινές ώρες. Παράλληλα, οι φίλοι των προϊόντων Παπαδοπούλου έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούνγια την ιστορία της εταιρείας, την ποικιλία των προϊόντων της και τη διατροφική τους αξία.
 Σημειώνεται ότι η εταιρεία Παπαδοπούλου, η οποία πραγματοποίησε την προωθητική αυτή ενέργεια για πρώτη φορά στην Αθήνα, έχει ως άμεσο στόχο την επέκτασή της.
 Ανακαλύψτε και εσείς την εναλλακτική αυτή πρόταση και ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα Παπαδοπούλου!

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου