Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ: Τρεις υποψήφιοι για τον Δομοκό,ως τώρα....

Μετά την δήλωση του σημερινού Δημάρχου Δομοκού Στέλιου Σύρου ότι δεν θα είναι  εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο του άρχισαν να μορφοποιούνται  τα νέα δημοτικά σχήματα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Θεσσαλιώτιδας (Νέου Μοναστηρίου) που σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και του εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Θανάση Καϊδατζή.
Χτες έγινε γνωστό ότι υποψήφιος κατέρχεται και ο πρώην Δήμαρχος Ξυνιάδας Γιώργος Κοντονάσιος.
Η πληροφορία περί καθόδου στις εκλογές της σημερινής προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βάσως Τολιοπούλου μάλλον δεν επαληθεύεται χωρίς και να αποκλείεται ενώ επίσης δεν προκύπτει  μέχρι στιγμής να επαληθεύεται και η άλλη πληροφορία για υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θωμά Στάϊκου.



ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ-ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΝΤΑΡΑ

Δύο εβδομάδες πριν την κατάθεση τον ψηφοδελτίων για το Δήμο Δομοκού όλα δείχνουν ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο !
 Νιάνιος,  Τζιαχρήστας  και πιθανόν Κοντονάσιος δείχνουν ότι θα είναι στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της Διοίκησης του Δήμου Δομοκού.
 Η υποψηφιότητα του κ  Νιάνιου είναι είδη γνωστή εδώ και καιρό μιας και το ΚΚΕ ανακοίνωσε την στήριξη του προς αυτόν, και φυσικά δεν χωρά αμφιβολία ότι θα είναι υποψήφιος.
Η υποψηφιότητα του κ Τζιαχρήστα αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας είναι αρκετή δυνατή και θα είναι σίγουρα και αυτή στο τελικό νήμα!

Η υποψηφιότητα του κ  Κοντονάσιου  αν και  ήταν αδύνατη αρχικά ,όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει στο τέλος να  συσπειρώσει αντίθετες απόψεις και να είναι ο τρίτος πόλος στις Δημοτικές εκλογές! 

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου