Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ελένη Βαϊτσου: Τι αποκάλυψε για την συνέχεια του «Μπρούσκο»;

Arnaoutoglou Bekatorou Starovas Veitsou

Η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, βρέθηκε στην υπέροχη παρέα του ΑΝΤ1.
Η ίδια μίλησε με λεπτομέρειες για τη ζωή της, τότε που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα σε δραματική σχολή –«Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και πως τα φέρνει η ζωή», δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια.
Από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός. Την κλίση της αυτή την είχαν καταλάβει και οι γονείς της, όμως δεν της το είχαν πει ποτέ ξεκάθαρα -δεν ήθελαν να την ενθαρρύνουν- μια και επιθυμούσαν πρώτα να σπουδάσει και μετά να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
Μια μαμά λογίστρια και ένας μπαμπάς αγρότης. «Πήγαινα μικρή στα χωράφια και οδηγούσα το τρακτέρ. Μου άρεσε πολύ».
Κατόπιν αναφέρθηκε στα ερωτικά τρίγωνα τονίζοντας: «Αυτό γίνεται μόνο στο σίριαλ, όχι στην πραγματικότητα. Βέβαια δεν ξέρουμε τι μας φέρνει το μέλλον. Εύχομαι όμως να μη μου συμβεί ποτέ. Δεν μου αρέσει να ζω μέσα από την ίντριγκα όπως κάνουν πολλοί, δεν το αντέχω με τίποτα».
Μέχρι λίγο καιρό πριν η μαμά της της έστελνε ταπεράκια με διάφορα φαγητά. Πρόσφατα άρχισε κι η ίδια να μαγειρεύει. «Έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτες και σος από μέλι και δενδρολίβανο. Για άνδρες δεν έχω μαγειρέψει ποτέ, εγώ ήμουν πάντα καλή στο να διαλέγω μόνο εστιατόρια».
Λίγο αργότερα αναφέρθηκε και στο «Μπρούσκο». «Με έχουν ταυτίσει πολύ με τον ρόλο που παίζω. Συνέχεια μου λένε “Μα τι είναι αυτά που κάνεις;”».
eleni vaitsou
Ενώ παράλληλα αποκάλυψε και κάποια πράγματα για τη συνέχεια της σειράς: «Δεν ξέρω το τέλος, ξέρω μόνο τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Θα γίνει η επέμβαση, μάλιστα εκείνη την ημέρα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και μια μεγάλη διαφωνία, ενώ θα υπάρξουν και πάρα πολλές ανατροπές. Σημαντικό ρόλο σε αυτές θα παίξουν μια σειρά από καινούργια πρόσωπα, τα οποία θα έχουν σχέση με την Κύπρο και όχι με την Κρήτη».
Τέλος, σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσε στις γρήγορες ερωτήσεις της Μαρίας Μπεκατώρου, βγάλαμε τα εξής συμπεράσματα: Δεν είναι ρομαντική, μερικές φορές δίνει δεύτερες ευκαιρίες, δεν ζητάει συχνά συγγνώμη, η πείνα της χαλάει τη διάθεση και το φαγητό της τη φτιάχνει, ενώ φοβάται τους σεισμούς, τη μοναξιά και το θάνατο.
Διαβάστε ακόμα:

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου