Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Acai Berry - ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ

Αλήθειες και μύθοι για το Acai Berry

Acai Berry ΦρούτοΠολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει και διαβάσει για το Acai Berry στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο διαδίκτυο και σε περιοδικά. Παρόλο αυτά πολλοί δεν γνωρίζουν τα οφέλη και τα πραγματικά δεδομένα που σχετίζονται με αυτό το υπέρ-φρούτο. Παρακάτω είναι μερικές κοινές αλήθειες και μύθοι που διαχωρίζουν την πραγματικά στοιχεία από την μυθοπλασία.

Μύθος: Το Acai Berry είναι το ίδιο δυνατό όπως πολλά άλλα φρούτα.

Είναι γνωστό το γεγονός ότι το φρούτο Acai Berry έχει υψηλότερη συγκέντρωση διαφόρων ουσιαστικών βασικών θρεπτικών ουσιών από άλλα φρούτα. Για παράδειγμα το φρούτο Acai Berry περιέχει 30 φορές περισσότερο resveratol από το κόκκινο κρασί που προέχεται από τα σταφύλια. Έχει επίσης 2 φορές περισσότερο αντιοξειδωτικά από το ρόδι και 50 φορές περισσότερες στατικά που πολεμούν το καρκίνο από τι περιέχει το μάγκο.

Αλήθεια: Το Acai Berry καθαρίζει το σώμα

Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχει το φρούτο Acai Berry βοηθάνε το σώμα να ξεφορτωθεί τις τοξίνες και τις χημικές ουσίες που έχουν συσσωρεύτει κατά τη διάρκεια των ετών. Αυτό επιτρέπει να έχετε ένα υγιέστερο σώμα που είναι έτοιμο να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης ενυδατώνει το δέρμα και σας κάνει να φαίνεστε πιο νεότεροι από τι είστε στην πραγματικότητα.

Μύθος : Το Acai Berry είναι ένα συνθετικό

Το Acai Berry προέρχεται από τα τροπικά δάση του Αμαζονίου και καλλιεργείτε με οργανικό τρόπο. Έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια από τους ιθαγενείς για την ίαση διαφόρων ασθενειών και τώρα χρησιμοποιείται ευρέος με πολλούς τρόπους έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν βρόσβαση στις εξαιρετικές ιδιότητες του.

Αλήθεια: Το Acai Berry στην καθαρότερη μορφή του παρέχει γρήγορα αποτελέσματα

Η ιδιότητες του Acai Berry χάνονται σε σύντομο χρόνο μετά την συγκομιδή του. Ο καλύτερος τρόπος επεξεργασίας που δεν καταστρέφει το Acai Berry είναι η λυοφιλοποιήσει. Για να δείτε τα οφέλη του Acai Berry πρέπει να λάβετε καθημερινά πάνω από 1500mg. Για αυτό το λόγο πρέπει το Acai Berry να μην αραιώνετε με πρόσθετες ουσίες. Ένα από τα προϊόντα που είναι και λυοφιλοποιημένο και παρέχει πάνω από 1500mg καθημερινά είναι το Pure Acai Berry Max.

Μύθος: Το Acai Berry είναι μια απάτη

Το Acai Berry είναι ένα από τα πιο πουλημένα προϊόντα. Το αρνητικό με το Acai Berry είναι ότι έχει περιορισμένη παραγωγή και, εξαιτίας της μεγάλης δημοσιότητας, μεγάλη ζήτηση. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους “αετονύχιδες” να στήσουν της απάτες τους. Για να μην πέσετε στην παγίδες τους διαβάστε τον άρθρο Πώς να αποφύγετε μια απάτη με το Acai Berry.
Εάν ενδιαφέρεστε για ένα πραγματικό καθαρό, χωρίς προσμίξεις, χωρίς παρενέργειες προϊόν που περιέχει Acai Berry, τότε ρίξτε μια ματιά στο Pure Acai Berry Max.


ΠΗΓΗ   http://www.acaiberrygreece.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου