Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η Hellas Airline «ανοίγει τα φτερά της» από το Βόλο!!!!


Με στόχο να γίνει το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου διεθνές αεροδρόμιο, και να αναπτυχθεί η περιοχή, παρουσιάστηκαν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, οι στόχοι της νέας αεροπορικής εταιρείας, Hellas Airline που είναι η πρώτη low cost εταιρεία που θα έχει έδρα το Βόλο.
Όπως ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Βασ. Ραλάκης, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν 15 Ιανουαρίου αρχικά με δύο αεροπλάνα για εσωτερικό και το Μάιο θα ξεκινήσουν πτήσεις άλλα τρία αεροπλάνα για εξωτερικό.  Η εταιρεία δημιουργήθηκε από μια ομάδα πέντε επενδυτών και στην αρχή υπήρχε η σκέψη για μεταφορά μόνο εμπορευμάτων, ωστόσο αποφασίστηκε η Αγχίαλο να γίνει η βάση της εταιρείας για μεταφορά επιβατών αλλά και εμπορευμάτων. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Βόλο, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει πάρα πολλές θέσεις εργασίας.
Όπως δήλωσε ο κ. Ραλάκης «Το logo μας είναι «Διαφορετική Εταιρεία». Φέρνουμε κάτι καινούργιο κι επαναστατικό που πολλές εταιρείες στην Ελλάδα κι Αμερική δεν το κάνουν. Εμείς θα βασιστούμε σ τον πελάτη μας. Δίνοντας καλές τιμές στον πελάτη μας θα μας ξαναπροτιμήσει. Όλα τα σχέδια της εταιρεία μας είναι με βάση τον πελάτη».

Επιπλέον, ο κ. Ραλάκης, ανακοίνωσε ότι όλα τα κέρδη της εταιρείας θα ξαναπενεδυθούν στην εταιρεία καθώς με τη βοήθεια της πολιτικής αεροπορίας, στόχος της εταιρείας είναι να κατασκευαστεί ένα μεγάλο υπόστεγο που θα γίνονται όλες οι τεχνικές εργασίες στα αεροπλάνα, ενώ όπως πρόσθεσε «στόχος μας να προσελκύσουμε πελάτες και από την Ευρώπη να επισκευάζουμε τα αεροπλάνα τους εδώ. Πιστεύουμε στο εργατικό δυναμικό μας».

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ένα 12% της εταιρείας θα ανήκει στους εργαζόμενους, ενώ με τα κέρδη, η εταιρεία προγραμματίζει να χτίσει νέο τέρμιναλ, καθώς όπως τονίστηκε αυτό είναι πολύ μικρό για τις ανάγκες της εταιρείας. «Η εταιρεία με 20 πτήσεις την ημέρα θα μεταφέρει 60.000 επιβάτες το μήνα στην Αγχίαλο.  Θέλουμε η Ν. Αγχίαλος, να γίνει διεθνές αεροδρόμιο και ελπίζουμε μέχρι το πέμπτο έτος της εταιρείας να ‘χει χτιστεί ένα καινούργιο τέρμιναλ. Πολλοί φορείς, μας έχουν ζητήσει να μεταφέρουμε και φορτία, γι αυτό το λόγο ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων θα το διαθέσουμε για να κατασκευαστεί και χώρος για μεταφορά φορτίων. Η επιτυχία εξαρτάται από τον κόσμο, πόσο θα την αγκαλιάσει».

Να σημειωθεί ότι στα πλάνα της εταιρείας είναι να επενδυθεί ο χώρος κοντά στο αεροδρόμιο και να δημιουργηθούν ξενοδοχεία αλλά και σχολή πιλότων.

Ο κ. Ραλάκης, ανέφερε ότι οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, κι ενδεικτικά ανέφερε ότι το εισιτήριο για προορισμό από Αγχίαλο στην Αθήνα μετ’ επιστροφής είναι 50 ευρώ και για Ηράκλειο 80 ευρώ. Να σημειωθεί ότι όποτε και να γίνει η κράτηση η τιμή δεν αλλάζει ενώ εξίσου χαμηλές είναι οι τιμές και για εξωτερικό. Ενδεικτικά ανέφερε ότι το εισιτήριο για Ρώμη μετ’ επιστροφής είναι 120 ευρώ και για Λονδίνο 160 ευρώ, Μαδρίτη 140 ευρώ.

Τα δρομολόγια που έχουν οριστεί μέχρι στιγμής είναι για εσωτερικό, θα είναι καθημερινά από Αγχίαλο για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Σκιάθο εποχιακά και για εξωτερικό καθημερινά δρομολόγια για Ρώμη Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη και Μόσχα. Οι πτήσεις θα γίνονται με Air bus 320 143 θέσεων. Ο κ. Ραλάκης πρόσθεσε ότι η ανατολική Ευρώπη είναι παρθένα αγορά και πρόσθεσε «ο τουρισμός για μας θεωρείται μεγάλο κομμάτι φέρνοντας περισσότερους τουρίστες θα αναπτύξουμε τον τόπο μας. Αυτή η εταιρεία θα ανεβάσει την οικονομία κατά 30%. Οι επενδυτές αποφασίσανε να ξαναπενεδύσουν στον τόπο μας, εκτός από καινούργια αεροπλάνα, κάθε αεροπλάνο αντιστοιχεί με 35 θέσεις εργασίας. Η εταιρεία στην πρώτη 5ετία στόχος της είναι να έχει 10 αεροπλάνα και να πετάμε σε όλη την Ευρώπη σχεδόν καθημερινά και σε μια δεκαετία 20 αεροσκάφη ενώ στόχος μας είναι άλλη μια βάση στη Ν. Γαλλία».

Παράλληλα με την Hellas Airline θα μπορεί όποιος επιθυμεί να κάνει χρήση του προγράμματος «Πετάς κοιμάσαι κι οδηγείς». Η εταιρεία θα δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να κλείσει εισιτήριο το οποίο στην τιμή θα περιλαμβάνει τη μεταφορά, τη διαμονή και τη μεταφορά εκεί με Ι.Χ. αν κάποιος το επιθυμεί. Η εταιρεία θα μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο από το λιμάνι στο αεροδρόμιο, ενώ θα υπάρξουν και οφέλη, όταν κάποιος πετάει 10 φορές με την εταιρεία Hellas Airline τότε θα του προσφέρεται ένα εισιτήριο δωρεάν. Όσον αφορά στις αποσκευές για την πρώτη αποσκευή δεν πληρώνει ο επιβάτης και για τη δεύτερη θα πληρώνει 15 ευρώ.

Στα αεροπλάνα όλα, θα προσφέρονται, αναψυκτικά δωρεάν, φαγητό, ενώ θα υπάρχει  TV, τηλέφωνο, WIFI και γενικά όλες οι ανέσεις για τους επιβάτες.



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου