Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Νίκησε 4-0 ο Αχιλλέας Δομοκού σε φιλικό


Ο νεοφώτιστος στη Δ' Εθνική Αχιλλέας Δομοκού στο πρώτο φιλικό ματς της περιόδου νίκησε τον Παγκρατιακό με 4-0...
Το πρώτο του φιλικό τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, όπου θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του, έδωσε την Κυριακή, στο Δημοτικό Στάδιο Δομοκού, ο τοπικός Αχιλλέας κερδίζοντας τον Παγκρατιακό με σκορ 4-0.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων Σπύρος Λέντας, «είδε» όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για ουσιαστικά συμπεράσματα.

Καλές εντυπώσεις άφησε και η ομάδα του Πάνου Αλεξίου που φέτος επανήλθε στη μεγάλη τοπική κατηγορία και φιλοδοξεί να κάνει μια αξιόλογη πορεία και να σταθεροποιηθεί στην Α1.

Το σκορ άνοιξε ο Μέγας στο 14' με μακρινό σουτ γράφοντας το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κουτσούκος  από κοντά διπλασίασε τη διαφορά στο 51', για να γίνει το 3-0 στο 78' με υποδειγματικό σουτ του Φραταράκου λίγο έξω από την περιοχή.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85' όταν ο Δ. Λέντας ξέφυγε από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Κουτσούκος με όμορφη προσπάθεια και σουτ νίκησε το νεαρό αλλά πολλά υποσχόμενο Καραχάλιο.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι (οριζόντιο) στο 77' με βολίδα του Ζήσιμου από 25μ.

Διαιτήτευσε ο Γιάννης Μπλούνας (Γ. Λιτοσελίτης -  Μπέλλης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Σπύρος Λέντας): Κοράκης (38' Κουτσούμπας), Καρκάνης, Ντέλλος (30' Αναγνώστου), Αναστασίου, Χουλιάρας, Γουργιώτης, Τσιώλης (30' Μπουργανός), Τλούπας, Μέγας, Μαργαριτόπουλος, Ξεζώνοτος (35' Παπαδημητρίου).

Β' Ημίχρονο: Κουτσούμπας (75' Μπάγιας), Δ. Λέντας, Λιασίδης, Τσούκαλος, Χρ. Παπαϊωάννου, Γιάν. Παπαϊωάννου, Φραταράκου, Ζήσιμος, Ν. Λέντας, Καυκιάς, Κουτσούκος.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ (Πάνος Αλεξίου): Μ. Δελούκας (46' Καραχάλιος), Α. Δελούκας, Κόσια, Κόντος, Πεϊβάνης, Τσουκαλάς, Λάππας, Μιχαλόπουλος, Ορ. Τσιγκόλης, Λα'ί'νας, Ταμπακολόγος.

Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Καραδήμας, Σιλεβίστας, Κατσακιώρης, Κατσαμπέκης

***  Την Τετάρτη 29 του μήνα στο Δημοτικό Στάδιο Δομοκού θα γίνει ποδοσφαιρικό τουρνουά με τη συμμετοχή του Αγρότη Λιανοκλαδίου, της Ομβριακής και φυσικά του Αχιλλέα.

***  Την ερχόμενη Κυριακή 2 Σεπτέμβρη ο Αχιλλέας Δομοκού θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Οπούντιο Μαρτίνου.

 

http://greekfootball.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου