Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Προληπτική ανάκληση Ι.Χ. Toyota

alt
Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Toyota Yaris HV εκτελεί η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.
Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 550 οχήματα, παραγωγής από 12 Απριλίου 2012 έως 03 Δεκεμβρίου 2014, στα οποία εξαιτίας του σχεδιασμού του διαχωριστικού των θαλάμων του εμπρός και του πίσω κυκλώματος φρένων εντός του δοχείου υγρών φρένων, εάν υπάρξει διαρροή υγρών φρένων από το εμπρός κύκλωμα, τότε και τα δύο κυκλώματα μπορεί να τεθούν εκτός λειτουργίας.
Κάτι τέτοιο πιθανόν να επηρεάσει την απόδοση των φρένων και να αυξήσει τον κίνδυνο σύγκρουσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς- Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ)

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου