Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Πρεμιέρα Downton Abbey στη ΝΕΡΙΤ

Πρεμιέρα DOWNTON ABBEY στη ΝΕΡΙΤ
(Δ΄ κύκλος). Πολυβραβευμένη δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Αγγλίας 2013.
Ο τέταρτος κύκλος της σειράς ο Πύργος του Ντάουντον αποτελείται από οκτώ (8) επεισόδια.
Στον 4ο κύκλο συνεχίζεται η ιστορία της οικογένειας Κρόουλι και των υπηρετών της στις αρχές της δεκαετίας του 1920. Η ιστορία τοποθετείται έξι μήνες μετά το θάνατο του Μάθιου Κρόουλι. Η οικογένειά του παλεύει να ξεπεράσει τα οικονομικά και συναισθηματικά δεινά της.
Σκοτεινά μυστικά, εκκολαπτόμενα ειδύλλια και αναπάντεχες αποκαλύψεις συγκλονίζουν και τους «πάνω» και τους «κάτω» στον Πύργο του Ντάουντον του 4ου κύκλου με πρωταγωνιστές τη  Μάγκι Σμιθ, τον Χιου  Μπόνεβιλ, την Ελίζαμπεθ Μακγκόβερν, τη Σίρλεϊ ΜακΛέιν, τον Πολ Τζαμάτι και το υπόλοιπο καστ της βραβευμένης σειράς του Τζούλιαν Φέλοουζ.
Πρεμιέρα: Καθαρά Δευτέρα 23/2/2015, στις 22.00
Επεισόδιο 1ο: Έχουν περάσει ήδη έξι μήνες από τον πρόωρο θάνατο του Μάθιου και η Μέρι, που  δεν έχει συμφιλιωθεί ακόμη με την απώλειά του, αδυνατεί να φροντίσει το μωρό αφήνοντας τη φροντίδα του στη Νάνυ Γουέστ.
Ο Τομ προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον της στη διαχείριση της περιουσίας,  χωρίς αποτέλεσμα. Όμως, τελικά η Βάϊολετ την πείθει να κοιτάξει το μέλλον της.
Η κυρία Μπράϊεν  εξαφανίζεται δίχως καμιά εξήγηση.
Η κυρία Χιουζ δεν είναι ικανοποιημένη με την αντικατάσταση της Κόρα από την Έντνα, μια πρώην υπηρέτρια που είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει τον Τομ.
Η Έντιθ πηγαίνει στο Λονδίνο όπου συναντά τον Μάικλ, ο οποίος της λέει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο ώστε να μπορούν να είναι μαζί.
Εν τω μεταξύ στον κάτω όροφο, οι καρδιές των γυναικών είναι έτοιμες να σπάσουν εξαιτίας του Τζίμυ που τελικά στρέφει την προτίμησή του στην  Άϊβι.
Ο Κάρσον έχει μια δυσάρεστη συνάντηση από το παρελθόν…

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου