Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015: Καρναβάλι στο Δομοκό. - Καρναβάλι στην Ομβριακή. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γεμάτο κέφι, ζωντάνια και ρυθμό ήταν και φέτος το Καρναβάλι Δομοκού, που διοργανώθηκε με επιτυχία από το Δήμο Δομοκού σε συνεργασία με την ομάδα «Εμείς κι Εμείς», συλλόγους και πολίτες.
Παρά τον άσχημο καιρό, μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση στο Δομοκό, όπου τα αυτοσχέδια άρματα είχαν την τιμητική τους. Οι καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους και εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και τη σκωπτικότητα των μεταμφιέσεών τους, παρασέρνοντας στον αποκριάτικο ρυθμό τους θεατές.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Τοπική Κοινότητα Ομβριακής όπου οι εκδηλώσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Η αυλαία των εκδηλώσεων του Δήμου Δομοκού για τη φετινή αποκριά έπεσε την Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, με τις εκδηλώσεις στις πλατείες των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου όπου αναβίωσαν παραδοσιακά έθιμα δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να απολαύσουν αξέχαστα κούλουμα.
Ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτριος απέστειλε ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων  που πραγματοποιήθηκαν αποκεντρωμένα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, τονίζοντας: «Ευχαριστούμε τους επισκέπτες που τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Δομοκού. Ιδιαίτερα ευχαριστώ, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου, τον  Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό τους εκατοντάδες εθελοντές και την ομάδα «Εμείς κι Εμείς» καθώς και τους πολίτες που με την εθελοντική τους συμμετοχή στήριξαν τη διοργάνωση, χαρίζοντας στους θεατές, χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Δομοκού βασίστηκαν και φέτος στην εθελοντική ενεργό προσφορά και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, χαρίζοντας διέξοδο χαράς σε δημότες και επισκέπτες με όπλο το κέφι και τη φαντασία. Καλή Σαρακοστή!»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ.:2232350221, e-mail: e.zisopoulou@domokos.gr

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται έχουν δημοσιοποιηθεί σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Αν διαθέτετε φωτογραφίες από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Δομοκού που έχουν πραγματοποιηθεί και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες, μπορείτε να τις αποστείλλετε στο info@domokos.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου