Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Eurobank: Πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ σε έξι άτοκες δόσεις !!!!


Οι αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές,
 επιβάλλουν τη συνεχή αναζήτηση νέων λύσεων και προτάσεων για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων οικιακών αναγκών.
Στο πλαίσιο αυτό η Eurobank σχεδίασε και διαθέτει μια ειδική προσφορά για τη στήριξη των πελατών της που καλούνται φέτος να επωμιστούν ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό βάρος για την κάλυψη των αναγκών τους σε πετρέλαιο θέρμανσης, τη δυνατότητα αποπληρωμής του πετρελαίου σε 6 άτοκες δόσεις.
Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών Eurobank, οι οποίοι θα προμηθευτούν το πετρέλαιο θέρμανσης έως και τις 30 Απριλίου 2013 από επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ να πληρώσουν με την κάρτα τους και να χρεώσουν το ποσό σε  6 άτοκες δόσεις.
Επιπλέον των 6 άτοκων δόσεων, οι κάτοχοι καρτών Eurobank μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή, κερδίζουν ευρώ που αναλογούν στο 3% της αξίας των συναλλαγών τους σε επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ. 
Η αναλυτική λίστα των επιλεγμένων πρατηρίων ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των άτοκων δόσεων και στο Επιστροφή  βρίσκεται στο www.epistrofi-eurobank.gr.
Με την ειδική αυτή προσφορά η Eurobank, επιδιώκει να στηρίξει εμπράκτως τους πελάτες της καλύπτοντας αυτή τη φορά την ανάγκη τους για αγορά πετρελαίου θέρμανσης. Επιπλέον, προσθέτει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Επιστροφή, το οποίο εμπλουτίζεται κάθε φορά με νέες συνεργασίες στόχος των οποίων είναι η ουσιαστική βοήθεια και στήριξη των πελατών της Τράπεζας για την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ατομικών και οικογενειακών αναγκών τους.-

ΠΗΓΗ   http://www.insuranceworld.gr

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου