Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

7η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC '12 και Εξecoνομώ Expo 2012

Η 7η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC  για τα φωτοβολταϊκά και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από τις 1 - 4 Νοεμβρίου 2012.
Το θέμα της έκθεσης είναι οι σύγχρονες τεχνολογίες των φωτοβολταϊκών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων.
7o ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ENERTECH
Oι εταιρίες LEADEREXPO-LEADERTECH παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2012, , θα διοργανώσουν , με την συνεργασία του Ε.Β.Ε.Α το 7ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH 2012  με
θέμα: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕ & ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου ΕΔΩ
Ωράριο λειτουργίας:
Πέμπτη
1  Νοεμβρίου
14:00-20:00
Παρασκευή
2  Νοεμβρίου
10:00-20:00
Σάββατο
3  Νοεμβρίου
10:00-20:00
Κυριακή
4  Νοεμβρίου
10:00-20:00
Η είσοδος των επισκεπτών στην Έκθεση είναι ελεύθερη με Πρόσκληση ή με κατάθεση των στοιχείων του επισκέπτη στη Γραμματεία στην Είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου.
Οι επισκέπτες μπορούν να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν την Ηλεκτρονική Πρόσκληση για την επίσκεψή τους στην Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC '12 .
Οι ενδιαφερόμενοι επίσης έχουν τη δυνατότητα Online εγγραφής για την επίσκεψή τους στην Έκθεση με τη συμπλήρωση της σχετικής Φόρμας Εγγραφής .


Εξecoνομώ Expo 2012


 
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.
Σκοπός της φετινής 2ης έκθεσης είναι να παρουσιάσει στο κοινό λύσεις για τηνεξοικονόμηση ενέργειας μέσω των κτιριακών παρεμβάσεων, λύσεις για οικονομική θέρμανση εν όψη του χειμώνα, μέσω όλων των νέων τρόπων (πέλετ, βιομάζα, φυσικό αέριο κ.α.) και βεβαία φωτοβολταικά συστήματα.
Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. 
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 9:00 με 21:00 κάθε μέρα και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Οργανωτής: Vertical Communications

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου