Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το πιο… «μοχθηρό» ξυπνητήρι του κόσμου !!!!


Το πιο… «μοχθηρό» ξυπνητήρι του κόσμου κατασκεύασε μια ομάδα φοιτητών από την Γερμανία.
Το ρολόι, που κάνει την ζωή του κατόχου του «κόλαση», αλλά εξασφαλίζει ότι θα σηκωθεί σίγουρα από το κρεβάτι, παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας CeBIT στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Το «ανελέητο» ξυπνητήρι
Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι εύκολο για κανέναν. Ωστόσο, ακόμη και οι φανατικοί «χουζούρηδες» θα βρουν τον… δάσκαλό τους με ένα «έξυπνο» ξυπνητήρι που σχεδίασαν φοιτητές του γερμανικού Πανεπιστημίου Wildau.
Απλά επιλέξτε την επιθυμητή ώρα αφύπνισης και… περιμένετε να δράσει το ξυπνητήρι. Στην αρχή, χάρη σε ένα σύστημα επικοινωνίας με το παράθυρο, το ρολόι δίνει εντολή στις κουρτίνες να ανοίξουν.
Μετά από πέντε λεπτά, αν ακόμη δεν έχετε ξυπνήσει, ανάβει ξαφνικά το πορτατίφ του κομοδίνου. Πέντε λεπτά αργότερα, αν επιμένετε να «οχυρώνεστε» κάτω από τα σκεπάσματα, ανοίγει το ραδιόφωνο.
Κι αν μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να παραμένετε στο κρεβάτι, αρχίζει να ηχεί ένα ενοχλητικά επίμονο ξυπνητήρι.
Οι «υπναράδες» μπορούν να σταματήσουν αυτή την ανελέητη διαδικασία μόνο αν σηκωθούν και σταθούν όρθιοι επί πέντε δευτερόλεπτα πάνω σε έναν αισθητήρα που είναι τοποθετημένος δίπλα στο κρεβάτι.
Όταν το ξυπνητήρι «πειστεί» ότι έχετε σηκωθεί σταματά να ηχεί και, για να σας επιβραβεύσει, θέτει σε λειτουργία την καφετιέρα!

πηγη    http://www.thronio.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου