Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Την Δευτέρα... η νέα αρχή για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ....


Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου η νέα χρονιά του Ολυμπιακού που είναι ευρωπαϊκή.
Ο χαμός του πατέρα του προέδρου πάει αναγκαστικά πίσω μερικά πράγματα, αλλά τη Δευτέρα θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα και φυσικά αισιοδοξία από τον κόσμο...
Η νέα χρονιά αρχίζει την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στο ΕΑΚ. Στις 26 Ιουνίου και αφού τις προηγούμενες ημέρες οι παίκτες υποβληθούν στις απαραίτητες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πορταριά του Πηλίου, όπου μέχρι τις 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει 2 φιλικά. Το πρώτο στις 3 Ιουλίου στην Πορταριά και το δεύτερο στις 9 του ίδιου μήνα με ομάδα από το εξωτερικό στο ΕΑΚ Βόλου.
Όσον αφορά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, θα οριστικοποιηθεί αφού πρώτα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού Βόλου στο Γιουρόπα Λιγκ και οριστεί η σειρά των αγώνων.
Ο Ολυμπιακός Βόλου την Δευτέρα 20 Ιουνίου, αρχίζοντας και προετοιμασία μαθαίνει και τον αντίπαλό του για το Europa League ξέροντας πως έχει πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 14 και ρεβάνς στις 21 Ιουλίου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου από τις 3 ελληνικές ομάδες στο Europa League θα είναι ο πρώτος που θα ξεκινήσει προετοιμασία και θα πληροφορηθεί πρώτος τον ευρω-αντίπαλο...
Ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο, ταυτόχρονα   θα υπάρξουν και τα αποτελέσματα των μεταγραφικών αναζητήσεων. Ο Αχιλλέας Μπέος και ο Τάκης Γιαννόπουλος για ακόμη μία φορά κινούνται στο ίδιο πετυχημένο τέμπο στο μεταγραφικό τομέα: με κινήσεις σίγουρες και πάνω απ' όλα γεμάτες μυστικοπάθεια, ενώ υπάρχει ψάξιμο και ενημέρωση του Χαβι Γκραθία που ήρθε χθες για μόνιμη εγκατάσταση στο Βόλο.
Ονόματα για μεταγραφές έχουν ακουστεί δεκάδες, όπως είχαν ακουστεί και για προπονητές, όπου τελικά επιλέχτηκε ο Γκραθία που δεν απασχολούσε μέχρι τότε οποιουδήποτε είδους δημοσιεύματα. Τώρα το ποια θα επαληθευτούν για παίκτες θα φανούν λίαν συντόμως, το σίγουρο είναι πάντως πως μέχρι τις 20 Ιουνίου, που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, θα έχουν γίνει ανακοινώσεις.
Ενώ μέχρι τώρα έχει γίνει μόνο η επένδυση με την απόκτηση του νεαρού Παπαδημητρίου λέγεται πωςπρώτη ανακοίνωση θα είναι η κλεισμένη μετακίνηση του Κώστα Γιαννούλη από την Κολωνία στο Βόλο… αφού  οι Αργεντινοί έχουν πρωτάθλημα έως τις 19/6.
Οι Αργεντίνοι
Τα ονόματα των Αργεντινών που έχουν ακουστεί είναι του 21χρονου επιθετικού Χερμάν Εζέκιελ Πατσέκοπου ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και παίζει δανεικός στην Χιμνάσια Λα Πλάτα, του ίσως  απλησίαστου 22χρονου μέσου Φράνκο Ζακουλίνι που παίζει στη Ρασίνγκ και ήταν στόχος και του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ, του 26χρονου χαφ της Ολίμπο Μάρτιν Ρόγιε, του επιθετικού Φερνάντεζ Σαντιάγο από την Φέρο Κάριλ, πρώην ομάδα του Μόνχε, του Εντουάρντο Ντομίνγκεζ αμυντικού της Ολ Μπόις, του 29χρονου Σέζαρ Καρινιάνο 1ου σκόρερ της Β' Αργεντινής με την Ατλέτικο Ραφαέλα που έχει θητεία και στη Βασιλεία, αλλά και δυο γνωστών από άλλο πέρασμά τους από την Ελλάδα, του Χαβιέ Κάμπορα, πρώην επιθετικού του Άρη που μένει ελεύθερος από την Ουρακάν και του αμυντικού Κάρλος Καστελόνε  που είχε περάσει από τον Πανιώνιο και αγωνίζεται τώρα στην Ολ Μπόις.
Από Ουρουγουάη    
Από την αγορά της Ουρουγουάης ένα όνομα που βρίσκεται στο μεταγραφικό σκηνικό του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο 24χρονος δεξιός μπακ-χαφ της Ρίβερ Πλέιτ του Μοντεβιδέο Μπρούνο Μοντελόγκο.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που, αν τελικά έρθει στον Βόλο, θα πρέπει να αποδείξει πως δεν παρέμεινε μόνο ένα ταλέντο και πως μπορεί να τα καταφέρει και εκτός Αργεντινής, αφού ναι μεν με τη Ρίβερ σε 61 αγώνες πέτυχε 8 γκολ, όμως όταν δόθηκε δανεικός σε Μίλαν και Μπολόνια δεν κατάφερε να πετύχει το παραμικρό.
Η περίπτωσή του θυμίζει έντονα αυτήν του 23χρονου συμπατριώτη του (με ιταλικό διαβατήριο) Μπρούνο Φορναρόλι, που τον Γενάρη έφτασε ένα βήμα από τον Βόλο δανεικός από τη Σαμπντόρια, αλλά η μετακίνησή του χάλασε στο οικονομικό.
Από την Κολομβία
Ενα νέο άνομα για την άμυνα είναι του θηριώδη Κολομβιανού Αλέξις Ενρίκες.
Ο 28χρονος διεθνής παίκτης της Ονσε Κάλντας προτάθηκε στην βολιώτικη ομάδα εξετάζεται, αφού λέγεται πως δεν θα υπάρξει συνέχεια με τον Χαβιέ Τομάς.
Ο Αλέξις Ενρίκες αγωνίζεται με την Ονσε Κάλντας από το 2002. Την φετινή σεζόν είχε 13 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ είναι 5 φορές διεθνής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρξε συμπαίκτης με τον επίσης Κολομβιανό, Ντιέγκο Αρίας, ο οποίος από τον περασμένο Γενάρη αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ.
Από την Ευρώπη
Πέρα από την λατινική Αμερική στον Ολυμπιακό συζητούν εδώ και καιρό και για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Μονς Μουσταφά Ζαρζού που είναι διεθνής με τη Γκάμπια,
και του 27χρονου Γάλλου  Στεφάν Νταρμπιόν από την Ναντ που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, και οι Γάλλοι τον θεωρούν   παίκτη του Βόλου.
Σύμφωνα, μάλιστα με δημοσίευμα, της Λε Παριζιέν ο 27χρονος αμυντικός μέσος της Ναντ, Στεφάν Νταρμπιόν, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Βόλου αφού έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του έχοντας τη φετινή σεζόν 22 συμμετοχές και 1 γκολ.
Έτσι, μετά τις Μονπελιέ, Ναντ, Αζαξιό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βόλο.
Ακόμη υπάρχει ενδιαφέρον και για Ισπανούς και ένας από αυτούς είναι ο 24χρονος επιθετικός Μπενχά που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, με της οποίας τη δεύτερη ομάδα σημείωσε 5 γκολ σε 21 συμμετοχές στην Segunda Division την περασμένη περίοδο. Επίσης γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον 26χρονο επιτελικό μέσο της Καρταχένα (Β' Ισπανίας) Αντόνιο Λονγκάς με θητεία στη Σαραγόσα την περίοδο 2006-2007 και στην Τενερίφη.
Δανεικοί
Στο Βόλο εξετάζεται προσεκτικά και η λίστα του... ΟΣΦΠ, που περιφέρεται από ομάδα σε ομάδα από τους Πειραιώτες. Αυτή εμπεριέχει ονόματα για μερικά από τα οποία οι Βολιώτες δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν, με πρώτο στη λίστα τον Ντένις Επστάιν, ίσως και πιο δύσκολα τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και τους Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Σοϊλέδη και Γιάννη Παπαδόπουλο...
Στις 20 του μήνα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα βρεθούν νέοι και παλιοί, αλλά και δανεικοί που έπαιξαν αλλού, όπως οι Σκάρος, Λιόλιος, Ζαχαράκης, Ανδρίκος, Τσεκούρας αλλά και κάποιοι από τους Νέους... υπό προώθηση...

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου