Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ThessISMUN - Λαμβάνει χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θεσσαλονίκη International Student Model United Nations

ThessISMUN λαμβάνει χώρα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
thessismun2005.3
Ιδρυτές της ThessISMUN: Δρ, Dr.hc Παρούλα Νάσκου-Περράκη, Καθηγήτρια, Un. της Μακεδονίας (δεξιά) και η κυρία Μίρκα Γόντικα, Εθνική Αξιωματικός Πληροφοριών, το Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ στην Αθήνα (αριστερά).
Δημιουργήθηκε το 2002 από τον Δρ, Dr.hc Παρούλα Νάσκου-Περράκη, Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Οργανισμών στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του προαναφερθέντος Πανεπιστημίου (συνταξιούχος από το 2014), με την πολύτιμη βοήθεια της κας Μίρκα Γόντικα , τότε National Information Officer στο Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών στην Αθήνα.
4121
Δημήτρης Φατούρος, η Ελλάδα και η Κύπρος Desk Officer του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών.
Από το έτος 2005, ThessISMUN έχει ολόψυχα υποστηρίζεται από τον κ Δημήτρης Φατούρος, ο οποίος χρησιμεύει ως η Ελλάδα και η Κύπρος Desk Officer του Κέντρου των Ηνωμένων Εθνών Περιφερειακής πληροφοριών στην Ευρώπη (Βρυξέλλες).
4169
Ο Δρ Θεοδόσης Καρβουναράκης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Ακαδημαϊκό Διευθύνων Σύμβουλος για ThessISMUN.

Ο Δρ Θεοδόσης Καρβουναράκης, Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, χρησιμεύει ως το Ακαδημαϊκό Διευθύνων Σύμβουλος για ThessISMUN από το 2014, αφού αντικατέστησε τον συνταξιούχος καθηγητής, ο Δρ, Dr.hc Παρούλα Νάσκου-Περράκη.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου