Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Και οι τρεις είναι υπέροχες - Στο Passport- Κεραμεικός

Και οι τρεις είναι υπέροχες

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ενώνουν τις φωνές τους για οκτώ βράδια από τις 20 Φεβρουαρίου στο Passport- Κεραμεικός.
Διαβατήριο για τη χώρα της καλής ελληνικής μουσικής, χωρίς γραφειοκρατία και αποκλεισμούς. Το υπογράφουν η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα,οι οποίες ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με άξονα το γνήσιο λαϊκό τραγούδι σε όλες τις εκφάνσεις του.
Τι θα ακούσουμε; Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος θα έχουν όλοι μερτικό στο πρόγραμμα. Επίσης, σμυρναίικα, δημοτικά και τραγούδια νεώτερων δημιουργών που οι τρεις ερμηνεύτριες αγαπούν και πιστεύουν.
Την επιμέλεια του προγράμματος θα έχει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, έμπειρη ραδιοφωνική παραγωγός που ξέρει καλά την τέχνη του πως βάζεις ένα τραγούδι δίπλα σε ένα άλλο για να ανεβάσεις τη διάθεση, να φτιάξεις ατμόσφαιρα, να γεννήσεις προσδοκίες…
Τις τρεις ερμηνεύτριες θα συνοδεύουν επί σκηνής εννέα μουσικοί.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα στο Passport- Κεραμεικός,   Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα, τηλ. κρατήσεων 2105222203 – 210 4130153. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 22:30, Κυριακή 20:30 , από 20 Φεβρουαρίου. Η προπώληση ξεκινά 1η Φεβρουαρίου, στα εξής σημεία: viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, seven spots, Reload, Media Markt. 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου