Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Πιάστηκαν στα χέρια στον Σπορ FM 94.6

Μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook κι ένα... like, αποτέλεσε την αφορμή (και όχι φυσικά την αιτία) για να αρπαχτούν δύο παραγωγοί του σταθμού.

Συνηθισμένο φαινόμενο -καθώς φαίνεται- τείνουν να γίνουν οι κάθε λογής διαμάχες μεταξύ παραγωγών του Σπορ FM 94.6, από τότε που ο σταθμός άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς πέρασε στο ΣΚΑΪ του Γιάννη-Παναθηναϊκός-Αλαφούζου. Σας υπενθυμίζουμε, είχαν προηγηθεί οι από αέρος «μονομαχίες» μεταξύ των Νικόλα Βασιλάρα και Χρήστου Σούτου (ΕΔΩ) με αποτέλεσμα την παραίτηση του τελευταίου, αλλά κι εκείνη (σε μικρότερη κλίμακα) των Αντώνη Καρπετόπουλου και Τάσου Νικολογιάννη (ΕΔΩ).
Όπως αναφέρει και το Sport24.gr χθες το απόγευμα στα γραφεία του Σπορ FM 94.6, ο Άρης Ασβεστάς είχε στα χέρια του τυπωμένη μια ανάρτηση στο facebook, στην οποία κάποιος καταφερόταν εναντίον εκείνου και άλλων δύο δημοσιογράφων ως «τριάδα της διαπλοκής», του Βασίλη Παπαθεοδώρου και του Γιώργου Κοσμά. Σε αυτήν όμως είχε... κάνει like ένας άλλος παραγωγός του σταθμού, ο Μπάμπης Χριστόγλου. Όταν οι δύο τους συναντήθηκαν τα αίματαάναψαν, με τους Ασβεστά-Χριστόγλου να ανταλλάσσουν βαριά «γαλλικά» μεταξύ τους. Στην συνέχεια παρενέβη στον καυγά και ο Χάρης Χριστόγλου, γιος του Μπάμπη και ηχολήπτης στο σταθμό, ενώ ακολούθησε και συμπλοκή που τερματίστηκε μετά από παρεμβάσεις τρίτων«Έπεσε πολύ ξύλο» κατά την καθομιλουμένη. Θυμίζουμε ότι ο Μπάμπης Χριστόγλου, όντας ένας εκ των ιδρυτών του Σπορ FM, είναι ακόμα μέτοχος στον σταθμό με 9%.
Βαρύ το κλίμα -όπως φαίνεται- στο Σπορ FM 94.6. Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, έχει πέσει αισθητά στις ακροαματικότητες σε σχέση με το παρελθόν (ΕΔΩ), παρά την μεγάλη άνοδο που είχε τον τελευταίο μήνα (ΕΔΩ). Κάτι που αποτυπώνεται ενδεικτικά και σε μερικά σχόλια ακροατών, όπως αυτά στο άρθρο του Sport24:

Μια φορα ακουσα Σπορ FM γιατι ειχαν διαφημισεις οι αλεξισφαιροι...
Το μονο που εχω να πω ειναι: Εμπαθεις Αντιολυμπιακοι

μιλάμε για την απολυτη ξεφτιλα ενος σταθμου που ολο και βουλιαζει και αυτο το βλεπουμε και απο τις μετρησεις. απο ποσοστα μεταξυ 8-10% πλεον θεωρουν τεραστια ανοδο αν πανε απο το 4,5 στο 5. μιλάμε πως τους εχει εγκαταληψει το 1/3 όσων τους ακουγε. και το βαρελι δεν εχει πατο. απορω γιατι καθεται ακομα εκει ο Μπάμπης.

* Χθες είχαμε και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ για μία ανάλογη (facebook και twitter) περίπτωση: «Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συνδέσμου παραπέμπεται ο συνάδελφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης για ανάρμοστη ανάρτηση του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Για το ίδιο θέμα, αποφασίστηκε να καλούνται οι Διευθυντές και υπεύθυνοι των ΜΜΕ, για παροχή εξηγήσεων στο Δ.Σ του ΠΣΑΤ, όταν παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα».

ΠΗΓΗ  http://e-tetradio.gr/article/13333/Piastikan-sta-xeria-sto-Spor-FM-946
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου