Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αδιανόητο: Εδωσαν σε Γερμανό εγκληματία πολέμου την διοίκηση του Αιγαίου!



Στάζουν αίμα αθώων τα χέρια του Γερμανού αξιωματικού στον οποίο ανέθεσε το ΝΑΤΟ με έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης,  να διοικεί το Αιγαίο: Υπό την διοίκησή του, ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα σκότωσαν 102 αμάχους, μεταξύ των και 27 παιδιά στο Αφγανιστάν το 2009, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ως εγκληματίας πολέμου από την ίδια την γερμανική κυβέρνηση!

Συγκεκριμένα το 2009, ο Γερμανός διοικητής Γιοργκ Κλάιν, κάθισε νστο εδώλιο του κατηγορουμένου στο στρατοδικείο καθώς έδωσε εντολή να σφαγούν άμαχοι στην Κοντούζ του Αφγανιστάν, όμως αθωώθηκε από τον γερμανικό στρατό. 

Ο Κλάιν είχε κατηγορηθεί ότι αψήφισε τις οδηγίες και τους κανόνες κια έδωσε εντολή σε αεροσκάφη του ΝΑΤΟ και στρατεύματα της συμμαχίας να κτυπήσουν ένα χωριό στο οποίο υποτίθεται ότι υπήρχαν Ταλιμπάν.

Δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις ότι υπήρχαν άμαχοι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 102 άμαχοι μεταξύ των οποίων και 27 μικρά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 12 ετών στην Κοντούζ, στο βόρειο Αφγανιστάν, στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

Ανακλήθηκε στην Γερμανία, πέρασε από δίκη και μετά από τεράστιες πιέσεις... αθωώθηκε, για να μην υπάρξουν επιτπώσεις στο... ηθικό του γερμανκού Στρατού!

Αξιος διάδοχος, των συναδέλφων του, του Β'ΠΠ, τώρα η ελληνική κυβέρνηση τον ενέκρινε να διοικεί το Αιγαίο!

Το βιογραφικό του Γερμανού διοικητή-σφαγέα  ΕΔΩ  

http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/02/102-upd.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου