Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

O ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ



Μια νέα επώνυμη αλυσίδα ανεξάρτητων φαρμακείων επιχειρεί να δημιουργήσει ο κ. Σωτήριος Λέλος, διευθύνων σύμβουλος της Vitafarm, ο οποίος μιλώντας στο timetv μάς αποκάλυψε επιχειρηματικό σχέδιό του, το οποίο έχει ως στόχο τη χρηματοοικονομική και εμπορική θωράκιση των φαρμακοποιών. Το σχέδιο ωστόσο του κ. Λέλου έχει έναν ακόμη στόχο: να προλάβει την είσοδο ξένων οίκων που θα επιχειρήσουν να ελέγξουν το πολύτιμο δίκτυο των φαρμακείων στη χώρα. Ας τον παρακολουθήσουμε:
Κύριε Λέλο, στο ευμετάβλητο τοπίο της αγοράς φαρμακευτικών προϊόντων ρίξατε μια ιδέα, που έχει σχέση με ένα νέο δίκτυο φαρμακείων. Τι ακριβώς σκέφτεστε;
Κοιτάξτε, μετά τη δραματική μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, δεν υπάρχει περιθώριο να συντηρηθούν 10.000 φαρμακεία και 160 φαρμακαποθήκες στην Ελλάδα. Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι πάρα πολλά φαρμακεία και πάρα πολλές φαρμακαποθήκες θα κλείσουν. Είναι εξωφρενικός ο αριθμός των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων. Για να κάνω μια σύγκριση: στην Ολλανδία με 14 εκατ. πολίτες υπάρχουν μόνο 4 φαρμακαποθήκες, όταν εμείς με 10 εκατ. διαθέτουμε 160 φαρμακαποθήκες. Η Ολλανδία πάλι με 14 εκατ. πληθυσμό έχει 1.000 φαρμακεία και εμείς έχουμε 10.500 φαρμακεία.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://kourdistoportocali.com/post/38731/sotirislelos
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου