Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο πρωτοπόρος της Ρομποτικής Χειρουργικής από την Κάρπαθο!

Η Ρομποτική Χειρουργική είναι σε πλήρη εφαρμογή και στην Ελλάδα και ο Μανόλης Παναγιώτου είναι ο πρωτοπόρος στη Ρομποτική Ουρολογία στη χώρα μας.
Ο πρωτοπόρος της Ρομποτικής Χειρουργικής από την Κάρπαθο!
Είναι χαρά για όλους εμάς που ένας Καρπάθιος- ο εγγονός του Καπετανάκη του ιστορικού γιατρού αυτού του νησιού- διευθυντής από το 2004 μέχρι και σήμερα της Ουρολογικής Κλινικής του Υγεία, με λαμπρές σπουδές και επιστημονική πορεία στην Αμερική, ανοίγει δρόμους στη Ρομποτική Χειρουργική.

 Ο προστάτης, τα νεφρά, ο καρκίνος του προστάτη και των νεφρών δεν είναι πια στο άκουσμά τους να φτύνεις στον κόρφο σου. Και τα νέα είναι ακόμα πιο αισιόδοξα!

Ήρθε μόνο για λίγες ώρες την Πέμπτη στη Ρόδο και δέχτηκε να μιλήσει στη «Ροδιακή» αυτός ο πασίγνωστος χειρουργός που έχει συγγενείς εδώ και τόσους συμπατριώτες και φίλους, που δεν παραλείπει να πει πως θέλει να ΄ρχεται συχνά να βλέπει κόσμο που τον έχει ανάγκη και μόνο μια πρωτοβουλία χρειάζεται από τους τοπικούς φορείς για να ξεκινήσει αυτή η δραστηριότητα που θα σώσει πολύ κόσμο…


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ : Ο πρωτοπόρος της Ρομποτικής Χειρουργικής από την Κάρπαθο! | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/292816/o-prwtoporos-ths-rompotikhs-xeiroyrgikhs-apo-thn-karpatho#ixzz3GhrUrcOK 
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου