Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΔΟΜΟΚΟΣ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 


Με κάθε μεγαλοπρέπεια καθώς επίσης και με την συμπροσευχητική παρουσία πιστών, εορτάσθηκε και φέτος στον Δομοκο, η ιερή και σεβάσμια μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Κυριακής της Αθληφόρου!
Στον πανηγυρίζοντα μεγαλοπρεπή Ναό της αγίας Κυριακής ιερούργησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών!
Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, οι βουλευτές κ. Κοτρωνιάς Γεώργιος και κ. Σαρακιώτης Ιωάννης, οι Αντιπεριφεριάρχες κ. Καρακάντζας Αθανάσιος, κ. Κυρμανίδης Ηλίας, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δομοκού κ. Τσόγκας Δημήτριος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού κ. Τσιαβάκης Κωνσταντίνος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων του τόπου.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε πώς αν πραγματικά αγαπάμε τον εαυτό μας και αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, θα πρέπει να αντλήσουμε δύναμη, υπομονή, έμπνευση και κουράγιο από την ζωή των Αγίων Μαρτύρων.
Ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής ανταλλάσσοντας μηνύματα αγάπης και ελπίδας!ελπίδας!


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου