Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΚΑΝΑΣ

 


Το πρώτο βήμα έγινε το 1970 όταν ο Νικόλαος Καρακάνας ιδρύει τυροκομείο στην περιοχή του Στεφανοβικείου Μαγνησίας παράγοντας  παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα. Συνεχίζοντας την ιστορία της οικογένειας το 2005, με τη συμβολή του Παναγιώτη Καρακάνα μεγαλώνει η ποικιλία των προϊόντων και η επιχείρηση πιστοποιείται για τα προϊόντα (AGROCERT) και τις διαδικασίες ιχνηλάτησης και παραγωγής που ακολουθεί (ISO 22000).

Στο τυροκομείο μας, με σεβασμό προς την ποιότητα και πάθος για την δημιουργία ασύγκριτων γεύσεων παράγουμε τα παραδοσιακά εκλεκτά μας προϊόντα.

Το γάλα ως η σημαντικότερη πρώτη ύλη που χαρίζει αυτή την ξεχωριστή γεύση στα προϊόντα μας έρχεται καθημερινά από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής σε διαλεγμένες περιοχές του Πηλίου, βόρεια του Ν.Μαγνησίας και νότια του Ν.Λαρίσης γειτονικά με την λίμνη Κάρλα και σε απόσταση έως 20χλμ από το τυροκομείο μας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ https://karakanas.gr


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου