Η βιομηχανία αγοράσθηκε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων το 1987. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο κύκλος εργασιών της είχε μια συνεχώς ανοδική πορεία η οποία βασίστηκε κυρίως στη ποιότητα των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να έχει πλέον ένα πολύ σημαντικό μερίδιο της αγοράς ξυδιού στην Ελλάδα.
Η παραγωγική δυνατότητα της δραστηριότητας προσδιορίζεται από τέσσερεις γραμμές παραγωγής. Κάθε παραγωγική γραμμή εμφιαλώνει φιάλες διαφορετικής συσκευασίας και η κατά ώρα δυναμικότητά τους είναι ως κατωτέρω:
1. Γραμμή εμφιάλωσης 400 ml
Παράγονται: 6.000 φιάλες των 400 ml την ώρα οι οποίες συσκευάζονται σε 200 κιβώτια
2. Γραμμή εμφιάλωσης 1 , 2 και 5 lit
Παράγονται: 1.500 φιάλες 1 litr.την ώρα οι οποίες συσκευάζονται σε 125 κιβώτια
ή 500 φιάλες 2 litr.την ώρα οι οποίες συσκευάζονται σε 80 κιβώτια
ή 500 φιάλες 5 litr.την ώρα οι οποίες συσκευάζονται σε 125 κιβώτια
3. Γραμμή εμφιάλωσης 500 ml
Παράγονται: 1.200 φιάλες την ώρα οι οποίες συσκευάζονται σε 100 κιβώτια
4. Γραμμή Βαλσάμικο
Παράγονται: 3.000 φιάλες την ώρα οι οποίες συσκευάζονται σε 125 κιβώτια.
Προϊόντα Μετέωρα
- Ξύδι από κρασί 400 ml κόκκινο
- Ξύδι από κρασί 400 ml λευκό
- Ξύδι από κρασί 1 litr, κόκκινο
- Ξύδι από κρασί 2 litr, κόκκινο
- Ξύδι από κρασί 5 litr, κόκκινο
- Ξύδι από κρασί 5 litr, λευκό
- Ξύδι από κρασί 500 ml κόκκινο
- Ξύδι από κρασί 500 ml λευκό
- Μηλόξυδο 250 ml .
- Βαλσάμικο 250 ml
- Βαλσάμικο 1 litr
- Lemon Dressing 340 ml
- Lemon Dressing 2 litr.
- Lemon Dressing 5 litr.
- Φυσικός Χυμός 330 ml
Επίσης διαθέτουμε οξοποιητή της εταιρείας Frings καθώς και παστεριωτή, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος που φτάνει στον καταναλωτή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ http://www.meteora-vinegar.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου