Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας προς την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και κατά παντός υπευθύνου, διότι το ATM που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Δημοτικού Διαμερίσματος του Ν.Μοναστηρίου του Δήμου Δομοκού εδώ και αρκετούς μήνες δυσλειτουργεί!


Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες έντονων παραπόνων τόσο από τους Δημότες που αδυνατούν να εξυπηρετηθούν όσο και από επισκέπτες και διερχόμενους οδηγούς που επιχειρούν να πραγματοποιήσουν συνδιαλλαγές με το συγκεκριμένο ATM.
Πάρα τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας σε τεχνικούς αλλά και τηλεφωνικώς προς επίλυση του προβλήματος δεν λάβαμε καμία απάντηση και δεν έγινε καμία ενεργεία από την Τράπεζα Πειραιώς ούτε προς ουσιαστική επισκευή ούτε προς αντικατάσταση καθώς πρόκειται για παλαιό μηχάνημα!
Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ATM φιλοξενείται σε δημοτικό κτίσμα με δωρεάν παροχή ρεύματος από τον Δήμο χωρίς καμιά επιβάρυνση, και είναι το μοναδικό προς εξυπηρέτηση του κοινού σε μια μεγάλη γεωγραφική έκταση της Παλαιάς Εθνικής Οδού μεταξύ Δομοκού - Φαρσάλων!
Μη μπορώντας να αγνοήσουμε τα παράπονα των δημοτών μας, παρακαλούμε την Τράπεζα Πειραιώς όπως προβεί στην άμεση αντικατάσταση του!
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου