Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Το ποδόσφαιρο σε συνθήκες Φαρ Ουέστ - Συνέντευξη: Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Το ποδόσφαιρο σε συνθήκες Φαρ Ουέστ
Συνέντευξη: Χρίστος Χαραλαμπόπουλος
Ερωτήσεις-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος δεν είναι απλός ένας εξαίρετος αθλητικογράφος με μεγάλη καριέρα σε ραδιοφωνικές εκπομπές και σε εφημερίδες. Είναι, πολύ περισσότερο, ένας πραγματικός διανοούμενος με πλήθος ενδιαφέροντα (μουσική, κινηματογράφο, βιβλία). Στις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (2005) έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο του «Το ημίχρονο του θανάτου», ενώ έχει παρουσιάσει μεταφραστικό έργο σε αρκετά βιβλία.
Με τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο συζητάμε για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Τον ανοικτό πόλεμο των παραγόντων (Μαρινάκης versus Μελισσανίδη), για το Στοίχημα και τη διαιτησία, για την εμπορευματοποίηση και το νεοφιλελευθερισμό στο χώρο του ποδοσφαίρου. Παρακολουθώντας τη συνέντευξη θα μάθετε επίσης τι συμβαίνει και στις άλλες χώρες της Ευρώπης και τα τρελά ποσά που τζογάρονται στο ποδόσφαιρο σε διεθνή κλίμακα. Τέλος συζητάμε για το πώς θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα αν υπήρχε η πολιτική βούληση.
Δείτε αυτήν την 25λεπτη συνέντευξη αξίζει τον κόπο. Γιατί, ξέχασα να σας πω, ότι ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος είναι και ένας γοητευτικός ομιλητής.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου