Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΑΣ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ-ΠΑΝΕΥΡΙΤΑΝΙΚΗ Α.Κ. 61-62

                                      Α.Σ ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ
Πρεμιέρα με ήττα για την ομάδα μας,σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι,γεμάτο φάσεις,τρίποντα,αιφνιδιασμούς,με εναλλαγές στο σκορ,παιχνίδι που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο με τα τελευταία λεπτά για καρδιακούς,μιας και το ματς πήγαινε πόντο-πόντο και κρίθηκε στο τελευταίο σουτ στην εκπνοή. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά αυτά,που παρα τους τραυματισμούς και τις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών εδωσαν και την ψυχή τους σήμερα στο παρκέ. Το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα σήμερα,να ευχηθούμε περαστικά στον Θανάση-σιδερένιος όπως πριν- και στον Δημήτρη καλή ανάρρωση,σας περιμένουμε δυνατούς και υγιείς πάλι κοντά μας! 

Υ.Γ. 1- Επειδή το επίπεδο των εφηβικών ομάδων στο μπάσκετ έχει ανέβει, καλό θα είναι η Ένωση να ορίζει 2 διαιτητές στα παιχνίδια, δίκαια έχουν παράπονα και οι 2 ομάδες σήμερα,δεν γίνεται ένας να τα βλέπει όλα...
Υ.Γ. 2- Στο 51-53 το Νο10 της ομάδες μας κέρδισε καλάθι+φάουλ με εύστοχη βολή και στο φύλλο αγώνος γράφτηκαν 2 πόντοι με ελεύθερες βολές...σίγουρα δεν έγινε σκόπιμα,μπορεί να μην έκρινε το ματς σε εκεινο το σημειο...αλλα σίγουρα μας στοιχησε...

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ (α) 16-20 , (β) 16-06 , (γ) 08-22 , (δ) 21-14

Νταλιος, Καραγιωτας 14π(1), Λαινας Γ, Κοκκινος Μ. 2π, Κοκκινος Θ. 3π(1), Πανταζης 22π, Κουρεμαδας, Σκουφιτσας 8π, Λαινας Στ 12π(1)

Παπαιωανου, Παπαγεωργιου, Νουλας 8π(2), Κατσαρος 20p(1), Καρφης, Παπαγεωργιου 1π, Καραγιαννης, Νιαβης 26π(7),Τασιος 7π, Καμαρετσος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ


ΠΗΓΗ  http://asmoutadomokou.blogspot.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου