Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Παύλος Χαϊκάλης: Τα 2 διαζύγια, ο άγνωστος γιος και ο έρωτας με την αστυνομικό



Ο νυν υφυπουργός Εργασίας, Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι μόνο ένας ηθοποιός που στράφηκε στην πολιτική είναι και ένας άνδρας που αγάπησε στο έπακρον το γυναικείο φύλο!
Ως βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στις 17 Ιουλίου 2015 ανέλαβε τη θέση του Υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Αν και δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Παύλος Χαϊκάλης έχει κάνει δυο γάμους, έχει δυο διαζύγια, έναν πανέμορφο γιο ετών 23, μια σχέση-ζωής με την ηθοποιό Νικολέττα Βλαβιανού και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει βρει τον έρωτα στην αστυνομικό στο επάγγελμα, Μαρία Λύκου.
Ζευγάρι σε πολλά σίριαλ, στο θέατρο αλλά και στην πραγματική ζωή ο Παύλος Χαϊκάλης και η Νικολέττα Βλαβιανού. Αν και υπήρξαν μαζί για έναν χρόνο, στα νιάτα τους όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η ηθοποιός, η σχέση τους ήταν δυνατή και έμειναν φίλοι.
«Η σχέση μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Τώρα έχουμε πλάκα, γελάω πολύ με τον Παύλο. Εξυπηρετεί το ρόλο (για την σειρά «Πολυκατοικία») το ότι γνωριζόμαστε καλά. Δεν έχουμε αναστολές. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας "δουλεύουν" και παλαιότερες καταστάσεις και γελάμε. Μου έχει σταθεί, είναι η οικογένειά μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νικολέττα Βλαβιανού.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου