Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βραβείο χρυσής φήμης στο γάλα της Ολυμπος

alt

Υπάρχουν προϊόντα και μάρκες που αρέσουν λιγότερο ή περισσότερο. Και υπάρχουν προϊόντα και μάρκες που κάνουν κάτι πολύ πιο πολύ: εμπνέουν εμπιστοσύνη, εκφράζουν πραγματική αξία και προσφέρουν στην Ελλάδα. Και είναι αυτά ακριβώςπου θεωρούνται απαραίτητα για να μπορέσει μια μάρκα να διακριθεί στον θεσμόFamous Brands!
Αυτά βλέπουν και οι καταναλωτές στο Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ και το επέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πιο διάσημη μάρκα στην Ελλάδα στην κατηγορία της! Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της γαλακτοβιομηχανίας «για μας, στην ΟΛΥΜΠΟΣ, αυτό ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μια διάκριση. Ήταν μια δικαίωση των προσπαθειών που καταβάλλουμε εδώ και 50 χρόνια για να προσφέρουμε στους καταναλωτές γάλα κορυφαίας ποιότητας, να αναπτύξουμε μαζί τους σχέσεις βασισμένες στις ανθρώπινες αξίες και να συμβάλλουμε καθοριστικά σεένα νέο μοντέλο διατροφής. Ήταν ακόμα μια αναγνώριση των όσων προσφέρουμε ωςεταιρεία στη χώρα μας και αυτό μας κάνει ακόμα πιο περήφανους!
Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ κερδίζει το βραβείο του γάλακτος με την καλύτερη φήμη, έρχεται να δείξει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλάκαι να μας γεμίσει με περισσότερες ευθύνες για το μέλλον. Γιατί όταν οι Έλληνεςκαταναλωτές σου δείχνουν τόσο καθαρά την προτίμησή τους, τότε οφείλεις να μηντους προδώσεις ποτέ! Η ειλικρίνεια, η κορυφαία ποιότητα, και η ελληνικότητα είναιαρχές στις οποίες δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ!
Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με τη διάκριση αυτή, όλους τους Έλληνες πουσυμμετείχαν στην έρευνα FamousBrands και που απαντώντας αυθόρμητα στο ειδικά σχεδιασμένο για να μην προκαταβάλλει τις απαντήσεις ερωτηματολόγιο, εξέλεξαν τοΓάλα ΟΛΥΜΠΟΣ το ελληνικό γάλα με την καλύτερη φήμη!
Δεσμευόμαστε να ανταπεξερχόμαστε στις προσδοκίες τους!»

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου