Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η σέξι μποξέρ της ΕΛ.ΑΣ.

Όταν δεν συμμετέχει στην εξιχνίαση των μεγάλων υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας βάζει γάντια και αντιμετωπίζει ακόμα και άνδρες πυγμάχους

Στην Οσκαρική «Million dollar baby»  η πλοκή του έργου αναφέρει ότι o Frankie Dunn (Κλιντ Ίστγουντ) είναι ένας έμπειρος προπονητής πυγμαχίας που προπονούσε μερικούς από τους καλύτερους πυγμάχους. Κάποια στιγμή όμως ο μοναδικός αξιόλογος πυγμάχος που του έχει απομείνει, τον εγκαταλείπει. Την ίδια στιγμή, μια σερβιτόρα, η Maggie Fitzgerald (Χίλαρι Σουανκ) εμφανίζεται στο γυμναστήριο παρά τις δηλώσεις του Frankie, ότι δεν προπονεί κοπέλες.

Στην ελληνική πραγματικότητα το ρόλο της Χίλαρι Σουάνκ θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνεύσει έστω και με κάποιες παραλλαγές η 23χρονη Χριστίνα Μπιτοπούλου. Μόνο που η όμορφη αυτή γυναίκα δεν εργάζεται ως σερβιτόρα σε κάποιο παρακμιακό μπαρ αλλά στο κτίριο της ΓΑΔΑ και θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα νεαρά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. 



Στο ρόλο του Κλιντ Ιστγουντ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης με μια ωστόσο διαφορά. Ο παλαίμαχος πρωταθλητής δεν θα έλεγε ποτέ όχι στην Maggie Fitzgerald ακόμα και αν σεναριογράφος του έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό. Γιατί; Επειδή είναι ο άνθρωπος που οδήγησε βήμα, βήμα το ασθενές φύλλο πάνω στα ρινγκ. Πίστεψε πρώτος απ’ όλους στην Ελλάδα ότι η γυναίκα έχει θέση σε  αυτό το σκληρό και ανδροκρατούμενο άθλημα. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι το 1993, όταν ίδρυσε το δικό του σύλλογο, το Μέγα Αλέξανδρο ΓΣ σε ένα ημιυπόγειο του  Ζωγράφου, ξεκίνησε να προπονεί και γυναίκες,  δυο εκ των οποίων, η Ελευθερία Παλαιολόγου και η Μαρία Σερμετζόγλου κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν και σε διεθνές επίπεδο. Όταν η πιάτσα γέλαγε με τις γυναίκες που έβαζε ο Αϊδινιώτης να χτυπιούνται πάνω στο ρίνγκ, το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο CNN έστελνε τηλεοπτικό συνεργείο στου Ζωγράφου για να καλύψει τις προπονήσεις τους.

 
Ο άγγελος που μεταμορφώνεται σε …διάβολο!
 
Τώρα οι ειδικοί λένε ότι το επόμενο αστέρι μπορεί να είναι η 23χρονη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Χριστίνα Μπιτοπούλου. « Παίζει ορθόδοξο μποξ», θα πει στο protothema.gr ο προπονητής της Γιάννης Αϊδινιώτης. Και εξηγεί: « Χρησιμοποιεί πολύ καλά και τα δυο της χέρια. Έχει γερά πατήματα. Το μεγάλο της όμως προσόν είναι η ψυχή της. Όταν ανεβαίνει στο ρίνγκ μεταμορφώνεται από άγγελος σε διάβολο!»

Η ζωή της νεαρής πυγμάχου αρχίζει σιγά, σιγά να ταυτίζεται με την καθημερινότητα της Maggie Fitzgerald στο “Million dollar baby” . Δουλειά-σπίτι-γυμναστήριο. Όταν δεν συμμετέχει στην εξιχνίαση κάποιας μεγάλης υπόθεσης που απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ κατεβαίνει τα σκαλιά του κτιρίου της ΓΑΔΑ με κατεύθυνση το ανακαινισμένο γυμναστήριο του Παναθηναϊκού στις θύρες 3 και 5 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.  Εκεί θα την δεις να χτυπάει με μανία τον σάκο και τους στόχους υπό τις οδηγίες του προπονητή της ή να βάζει γάντια με άνδρες συναθλητές της. Το ξύλο δεν την φοβίζει, ούτε τα σημάδια που καμιά φορά μπορεί να προκαλέσουν αμυχές στο όμορφο της πρόσωπο. 

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να χτυπήσουν δυνατά; 



protothema.gr


ΠΗΓΗ   http://www.lamiareport.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου