Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο με φυλακισμένο στο Δομοκό!!!!

Είναι αλήθεια ότι  οι  κρατούμενοι στις φυλακές  μέσα από την δικής τους διαφορετική καθημερινότητα, βάζουν το μυαλό τους να σκαρφιστεί  του κόσμου τις ιδέες προκειμένου να υλοποιήσουν όποια ιδέα τους κατεβεί,  άλλοι  για να  πραγματοποιήσουν το όνειρο της απόδρασης , άλλοι για να εξασφαλίσουν ένα αυτοσχέδιο εργαλείο ή όπλο και άλλοι την δόση για τους ίδιους ή για άλλους συγκρατουμένους τους, εθισμένους στις ναρκωτικές ουσίες.
Απίστευτο με φυλακισμένο στο Δομοκό! Στην περίπτωση του Δομοκού ασφαλώς δεν το χωράει ο νους όσα χώρεσε το απόκρυφο σημείο ενός 26χρονου  αλλοδαπού.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες του  πρόσφεραν ένα κινητό  τηλέφωνο  από αυτά της νέας τεχνολογίας πολύ μικρό  σε μεγέθους. Όμως η συσκευή  στην πραγματικότητα ήταν θήκη  για την τοποθέτηση ναρκωτικής ουσίας.
Το εκπληκτικότερο δε είναι ότι  ο νεαρός κρατούμενος κατάφερε να «χώσει» ολόκληρο το κινητό στο απόκρυφο του σημείο.
Ετσι όταν  πέρασε από ειδικό έλεγχο γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε καταπιεί ναρκωτικές ουσίες , οι ακτινολόγοι διαπίστωσαν ότι είχε ολόκληρο κινητό τηλέφωνο στην οπίσθια χώρα!
Χρειάστηκε ειδική μικροεπέμβαση για να του αφαιρεθεί το τηλέφωνο.
Δεν  ήταν όμως το μοναδικό  περιστατικό  προσπάθειας εισαγωγής στις φυλακές Δομοκού ναρκωτικών.
Άλλος 30χρονος ελληνικής καταγωγής κατά την προσαγωγή του σε δικαστήριο της Αθήνας κατάφερε να πάρει από  συγγενικό του πρόσωπο 5 αμπούλες ναρκωτικών τις οποίες κατάπιε.
Επειδή και για  εκείνον υπήρχαν ανάλογες πληροφορίες πέρασε από ακτινοσκόπηση και  φάνηκαν στο έντερο του οι…. αμπούλες. Οδηγήθηκε σε ειδικής κατασκευής τουαλέτα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου τελικά…. απέβαλε τα σακουλάκια με τα ναρκωτικά.
 
 
πηγη   http://lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου