Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΟΣ: Οριστική παραλαβή για το έργο των ποδηλατοδρόμων


Κατά πλειοψηφία, εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου, το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του έργου των ποδηλατόδρομων.
Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φ. Λαμπρινίδης τόνισε ότι ζήτησε εγγράφως από την επιτροπή οριστικής παραλαβής να διευκρινίσει τους λόγους που θεωρεί μη λειτουργικούς και ασφαλείς, προσθέτοντας παράλληλα ότι, η ομάδα εργασίας θα φέρει μελέτη, αξιοποιώντας και την υπάρχουσα για να γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις, με μικρό κόστος.
Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ζ. Μακρή τόνισε ότι δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο ολοκλήρωσης του έργου γιατί έμεινε ημιτελές, οι σύμβουλοι δεν  είχαν το χρόνο να τοποθετηθούν επαρκώς, αλλά υπήρχε η πίεση της απορρόφησης των χρημάτων, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ κ. Απ. Ριζόπουλος δήλωσε ότι η παράταξή του το καταψηφίζει γιατί θα παραληφθεί ένα έργο που δεν είναι ασφαλές.
Τέλος θετικά ψήφισε η παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας» με τον επικεφαλής κ. Μ. Πατσιαντά, να ζητά να συσταθεί ομάδα μελέτης για το έργο.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου