Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

7ο Schoolwave festival 2011!!!!


Όλα είναι έτοιμα για το 7ο Schoolwave festival που θα γίνει8-9-10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο. Οι 21μπάντες απ΄όλη την Ελλάδα, οι 7 από την Ευρώπη, οι 3"μικροί" guests και οι 4 "μεγάλοι" guests ετοιμάζονται για το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ των μαθητών. Το ίδιο κάνουν και οι χιλιάδες μαθητές που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να τους δουν.
"Το Schoolwave έχει ταυτιστεί πια με τον κόσμο του",δήλωσε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τρίτη στο Hard rock Cafe ο Χρήστος Ιωαννίδης, εκπρόσωπος των Schooligans που διοργανώνουν το φεστιβάλ. "Όποιος καλλιτέχνης ανεβαίνει στη σκηνή απευθύνεται στο κοινό με τη φράση ¨Καλησπέρα Schoolwave".
Φέτος υπάρχουν δυο σημαντικές αλλαγές. Το Schoolwave αλλάζει χώρο, πηγαίνει δίπλα στη θάλασσα, σ' ένα καθαρά καλοκαιρινό περιβάλλον. Επίσης φέτος τα συγκροτήματα από το εξωτερικό είναι περισσότερα από ποτέ. Ιταλοί, Ισπανοί, Γάλλοι, Βέλγοι, Ολλανδοί κι Ελβετοί έρχονται ξαφνιασμένοι, όχι στη χώρα της τεμπελιάς και της λαμογιάς που ακούνε στα κανάλια τους, αλλά σε μια άλλη Ελλάδα που ανάμεσα στα άλλα διοργανώνει το μεγαλύτερο μαθητικό φεστιβάλ της Ευρώπης.
Στη συνέντευξη τύπου μίλησε ο 16χρονος Νίκος, ως εκπρόσωπος των μαθητικών συγκροτημάτων ("Παρακολουθώ το Schoolwave από 6η δημοτικού. Το όνειρό μου ήταν να ανέβω κι εγώ στη σκηνή του κάποια στιγμή") και η 19χρονη Δανάη, ως εκπρόσωπος των εθελοντών που έρχονται κάθε χρόνο για να βοηθήσουν το φεστιβάλ ("Στο τέλος της ημέρας υπάρχει μία πολύ γλυκιά κούραση. Νιώθεις ότι μετέχεις σε μια κοινή προσπάθεια με εκατοντάδες παιδιά και ότι παίρνεις ευθύνες και πρωτοβουλίες που στο σχολείο δεν έπαιρνες ποτέ").
Οι πόρτες ανοίγουν 19:01


πηγη   exandas.ert.g
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου