Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με το Τμήμα Χημικών Αναλύσεων οληπτικών Δοκιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, προέβη σε δειγματοληψία Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και διαπίστωσε ότι, κατά την οργανοληπτική αξιολόγηση, το ελαιόλαδο εμπίπτει στην κατηγορία «ΛΑΜΠΑΝΤΕ» και καθίσταται μη βρώσιμο, ως έχει.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ http://portal.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=1462
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου