O Χρήστος Παπαδημητρίου, 29 ετών, εγκαθίσταται στην Καλαμάτα . Δημιουργεί μια μικρή παραγωγική μονάδα και δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την εξαγωγή τοπικών προϊόντων της Καλαμάτας: αποξηραμένα σύκα, ελιές Καλαμών και ελαιόλαδο.
Τη δεκαετία του ’50 και έχοντας αποκτήσει εμπειρία κατόρθωσε να διεισδύσει σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική αγορά, τη Μ. Βρετανία, με ένα ακόμα τοπικό προϊόν: την Κορινθιακή σταφίδα. Η μεταφορά και επέκταση του εργοστασίου και ο νέος εξοπλισμός ήταν οι απαραίτητες προϋπόθεσεις για να πετύχει το νέο εγχείρημα. Σταδιακά, επικεντρώνεται στην σταφίδα και αποκτά εξειδίκευση στο προϊόν αυτό, επεκτεινόμενος και σε νέες αγορές όπως η Ολλανδία και η Γερμανία. (Σίγουρα ο Χρίστος Παπαδημητρίου για την εποχή του αποτέλεσε πρεσβευτή της προβολής των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.papadim.com/
Επικοινωνία
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ
ΘΟΥΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,
24009 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τ.: +30 27210 32960-3
F.: +30 27210 33008
E.: info@papadim.com
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ http://www.huffingtonpost.gr/2015/09/15/life-kalamata-papadimitriou-synenteyksi_n_8132828.html?utm_hp_ref=greece
ΘΟΥΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,
24009 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τ.: +30 27210 32960-3
F.: +30 27210 33008
E.: info@papadim.com
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ http://www.huffingtonpost.gr/2015/09/15/life-kalamata-papadimitriou-synenteyksi_n_8132828.html?utm_hp_ref=greece
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου