Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Κόμης Α.Ε. Γαλακτοκομικά Προϊόντα - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Από το 1971 ξεκινήσαμε με πολύ μεράκι να φτιάχνουμε τα γνωστά σε όλους γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα "γιαούρτι και φέτα Ο ΚΟΜΗΣ". Ήδη από τους παππούδες μας είχαμε τη γνώση κι έτσι οικογενειακά ξεκινήσαμε να σας προσφέρουμε μοναδικές γεύσεις αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων φτιαγμένων με γάλα δική μας παραγωγής.

Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε και σήμερα, αλλά με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις. Ανανεώσαμε τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας και δημιουργήσαμε ένα νέο εργοστάσιο το 2011, επεκτείνοντας το δικό μας δίκτυο. Φτάνουμε πλέον κοντά σας σε Αχαΐα, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αττική. 

Το πρόβειο γιαούρτι και η φέτα μας αποτελείται από 100% Ελληνικό πρόβειο γάλα. Το 60% του πρόβειου γάλακτος βασίζεται σε δικά μας ζώα, βοσκής Πετσάκων Καλαβρύτων.

Το αγελαδινό γιαούρτι μαζί με το ρυζόγαλο και την κρέμα, αποτελείται από 100% Ελληνικό γάλα αγελάδος βοσκής Πετσάκων Καλαβρύτων.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται με τον παραδοσιακό τρόπο, χωρίς πρόσμιξη συντηρικών και χημικών ουσιών.

Η εταιρία μας με την πείρα στην παραγωγή του παραδοσιακού γιαουρτιού εδώ και 50 χρονιά , κατάφερε να συνδυάσει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, εναρμονίζοντας τις συνθήκες παραγωγής, διαφύλαξης και μεταφοράς των προϊόντων μας με το ISO:22000 και το ISO:9001.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Τέμενη Αιγίου


Τηλέφωνα: 26910 51333 (Τέμενη Αιγίου)
                       210 6043561 (Πικέρμι Αττικής) 


Email:           info@komisdairy.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  http://www.komisdairy.com/index.htm

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου