Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: Συνεχίζεται ο βιβλιότοπος της ΔΕΘ με χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους

Συνεχίζεται ο βιβλιότοπος της ΔΕΘ με χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους

Ο Βιβλιότοπος στη ΔΕΘ συνεχίζεται εντός των εγκαταστάσεων της στο περίπτερο 2 με μεγάλη προσέλευση του βιβλιόφιλου κοινού από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές του νομού, απέναντι ακριβώς από το ΑΠΘ στη βόρεια πύλη με δωρεάν είσοδο για όλους.
Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς και το σαβ/κο και έως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.
Τα σχολεία, οι μαθητές, οι σπουδαστές οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί, οι πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και των γονέων και κηδεμόνων κατά την επίσκεψή τους μπορούν να προμηθευτούν βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.
Βιβλία που οι τιμές ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1-2-3 ευρώ σε μεγάλη γκάμα και εύρος επιλογής από σχολικά όλων των τάξεων του δημοτικού-γυμνασίου–λυκείου, κατασκευών για νηπιαγωγεία, βιβλία ιστορικά, ψυχολογίας, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, χάρτες, ταξιδιωτικοί οδηγοί, μαγειρικής, βιβλία γεωπονικά, θρησκευτικά, αποκρυφισμού, ποίησης, παραψυχολογίας, πανεπιστημιακά, μουσικά συγκροτημάτων ,μελέτες, διαστημικών μυστηρίων, αρχιτεκτονικής, λεξικά, παλαιά αναγνωστικά , παζλ και πολλά παιδικά εκπαιδευτικά και παραμύθια.
Είναι βέβαιο ότι, όποιος επισκέπτεται μια φορά τον Βιβλιότοπο δεν είναι αρκετό για να δει από κοντά τη βιβλιοπαραγωγή που εκτίθεται με τη συμμετοχή των 100 και πλέον εκδοτών από όλη τη χώρα.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου