Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Έρχεται η ασφάλιση αυτοκινήτων με τον μήνα – Πόσο θα κοστίζει

Έρχεται η ασφάλιση αυτοκινήτων με τον μήνα –Πόσο θα κοστίζει

Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε τα ετήσια και τα εξάμηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων. Υπήρχαν βέβαια και οι εταιρείες που μας έδιναν το δικαίωμα να πληρώνουμε με τον μήνα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Και πάλι όμως, η δέσμευση ήταν εξάμηνη ή ετήσια.
Τώρα, έρχονται για πρώτη φορά τα μηνιαία συμβόλαια. Η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία. Το κυνήγι που ετοιμάζεται να εξαπολύσει το υπουργείο Οικονομικών για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, θα σπρώξει εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς στο να καλυφθούν εγκαίρως.
Δες τι κινδυνεύεις να πάθεις εαν εχεις ανασφάλιστο αυτοκίνητο ΕΔΩ
Έτσι, η μηνιαία ασφάλιση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γλιτώσει κάποιος το πρόστιμο με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Η εταιρεία που μπαίνει στο «παιχνίδι» των μηνιαίων ασφαλίστρων είναι η International Life. Το προϊόν λέγεται Vroom. “Το ‘Vroom’ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης που παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους για έναν μήνα, προσφέροντάς τους οικονομία, ευελιξία και ελευθερία. Απευθύνεται σε οδηγούς ηλικίας 23 έως 70 ετών για Ι.Χ. επιβατικά έως 15 ίππους, και περιλαμβάνει μόνο την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη Αστικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα προσφέρεται με μηνιαίο σταθερό ασφάλιστρο €24,95.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου