Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Φαγητό από τη μαμά σε όλη την Ελλάδα μέσω ΚΤΕΛ

ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Α.Ε.
Μια πρωτοποριακή υπηρεσία μεταφοράς δεμάτων για όλη την Ελλάδα, παρέχει για φοιτητές και όχι μόνο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου.
Το ΚΤΕΛ στέλνει σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε πρωτεύουσα νομού, δέματα με μία από τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, μέσα σε μόλις 24 ώρες.
Με τιμή μόνο στα 10 ευρώ για 15 κιλά και μόνο 8 ευρώ στα 10 κιλά, το ΚΤΕΛ στέλνει φρέσκο φαγητό ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί κανείς σε ολόκληρη τη χώρα. Σε περίπτωσεις όπως στην Θεσσαλονίκη ή τα Ιωάννινα μάλιστα, καθώς και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, φοιτητές ή παραλήπτες δεν χρειάζεται καν να φθάσουν ως τα ΚΤΕΛ, αφού με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση και συνεννόηση με εταιρία ταχυμεταφορών, το δέμα μπορεί να φθάσει στην πόρτα των παραληπτών.

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί η απόλυτη ασφάλεια των δεμάτων. Με βάση την πολιτική χρήσης του υπεραστικού ΚΤΕΛ, εφόσον ο αποστολέας υπογράψει πως το δέμα δεν περιέχει πράγματα αξίας μεγαλύτερη των 100 ευρώ, αν για οποιοδήποτε λόγο το δέμα δεν φθάσει στον παραλήπτη, ο αποστολέας αποζημιώνεται με το ποσό των 100 ευρώ.
Όλες αυτές οι υπηρεσίες αποτελούν μοναδική πρωτοτυπία του υπεραστικού ΚΤΕΛ που μέσα από τα δέματα του ταξιδεύει σε ολόκληρη την χώρα και μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή μεταφορά αγαθών και φρέσκων προϊόντων από την Κρήτη, παντού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κεντρική Αποθήκη των ΚΤΕΛ στο τηλέφωνο 2810 24 65 38

ΚΑΙ ΣΤΟ  http://www.ktelherlas.gr/index.php

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου