Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Άλμα στο παρελθόν έκανε ο Ολυμπιακός στο ματς της Μαδρίτης, το καθοριστικό για την 2η θέση του ομίλου, κόντρα στην Αθλέτικο. Όλα τα αρνητικά στοιχεία που χαρακτήριζαν τον πρωταθλητή Ελλάδος για χρόνια στην Ευρώπη βγήκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι που τελείωσε με θρίαμβο 4-0 της ισπανικής ομάδας. Αντίπαλοι δύο εντελώς διαφορετικά οχήματα. Η Αθλέτικο με σύγχρονες προδιαγραφές και ο Ολυμπιακός παμπάλαιου τύπου κινητήρας που δεν βλεπόταν και στο σουλούπι του.AtleticoMesaGarcia
Ένας απελπιστικά απογοητευτικός Ολυμπιακός. Μια ομάδα διαλυμένη με “όπλα” την αδράνεια και την νωχελικότητα! Σήκωσε πόδια και χέρια και καλούσε την Αθλέτικο να περνάει από τις ελεύθερες ζώνες αμύνης.
Τσολιάδες της ανακτορικής φρουράς που τιμητικά στέκονται ακίνητοι μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου οι αμυντικοί του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται ο Μποτία μετά απ' αυτό το εφιαλτικό βράδυ να ζήτησε φωτογραφία του Μαντζούκιτς για να τον θυμάται.
Ειδικά μετά το 2-0 οι παίκτες της Αθλέτικο έκαναν “αποκατάσταση” δυνάμεων. Τέτοιο χαλάρωμα. Τα έδωσαν όλα, ξόδεψαν ενέργεια και μέσα στον αγώνα έκαναν προπόνηση, χαλάρωση.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου