Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΛΑΜΙΑ: Η πόλη γιορτάζει και θυμάται....

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις: «Η πόλη γιορτάζει και θυμάται…», με αφορμή δύο σημαντικές ιστορικές επετείους που αφορούν:την συμπλήρωση 180 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόληςτης Λαμίας από τον Τουρκικό ζυγό και 100 χρόνων από την ολοκλήρωση των Βαλκανικών Πολέμων.

Στο πλαίσιο αυτό, στις γειτονιές της πόλης θα πραγματοποιηθεί Έκθεση φωτογραφικού υλικού τουΝίκου Δαβανέλλου,με θέμα:«Πρόσωπα της Λαμίας» και«Όψεις της πόλης στο πέρασμα του Χρόνου» .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

΄΄Η Λαμία γιορτάζει και θυμάται στις γειτονιές της ….΄΄

Έκθεση φωτογραφικού υλικού τουΝίκου Δαβανέλλου,με θέμα:«Πρόσωπα της Λαμίας» και«Όψεις της πόλης στο πέρασμα του Χρόνου»

· Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013ώρα 09:00, Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος,) Η έκθεση θα παρουσιαστεί σε μαθητές του 9ου ΔημοτικούΣχολείου Λαμίας

· Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, Αμφιθέα, Γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας (Μάνου Λοϊζου 1).

· Παρασκευή 22 Νοεμβρίου έως καιΚυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, Άγιοι ΘεόδωροιΛαμίας στην πλατεία.

· Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως καιΚυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, Νέα ΜαγνησίαΛαμίας, Γραφεία Ένωσης Μικρασιατών Λαμίας(Ανδριανουπόλεως 16).

Η «πόλη γιορτάζει και θυμάται…» τα ιστορικά γεγονότα, τα πρόσωπα, τη συμβολή της Λαμίας στα τεκταινόμενα, αλλά και τα επιτεύγματα της, σ’ αυτούς τους δύο αιώνες.



ΠΗΓΗ   http://www.lamiafm1.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου