Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΟΜΟΚΟΥ

Δεν το χωράει το μυαλό του προπονητή Αχιλλέα Καμπά πως η ομάδα του ο Αχιλλέας Δομοκού έχασε αυτόν το αγώνα με τον ΑΟ Καρδίτσας.
Μιλώντας στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 τόνισε ότι «αυτός ο αγώνας μέσα στην Καρδίτσα ήταν δικός μας, κυριαρχήσαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήμασταν καλύτεροι αλλά αναποτελεσματικοί, λες και η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα αντίπαλα δίχτυα».
Μετα την ήττα από την Καρδίτσα και με το δεδομένο ότι την μεθεπόμενη Κυριακή-αυτή την Κυριακή δεν έχει πρωτάθλημα-ο Αχιλλέας υποδέχεται στο Δομοκό την κορυφαία ομάδα του Ομίλου τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και δεδομένων των δυνατοτήτων των δυο ομάδων οι γηπεδούχοι δύσκολα θα φτάσουν στην νίκη, αντίθετα το πιο πιθανό είναι να καταγράψουν μια ακόμη ήττα οπότε η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες για την παραμονή της στην Γ Εθνική Κατηγορία.
΄Ενα ακόμη αρνητικό στοιχείο είναι το ότι ο Αχιλλέας στον δεύτερο γύρο έχει περισσότερους αγώνες εκτός έδρας την εποχή που πολλές ομάδες θα καταβάλουν προσπάθειες σωτηρίας τους.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ  http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10750:%CE%B1%CF%87%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5&Itemid=50
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου