Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισε η “Φίμωση” του Διαδικτύου!!!!


Το Δίκαιο του Ισχυρού είναι εδώ… Για να καταλάβουμε τη δύναμή του, ας αναλογιστούμε εμείς τι θα κάναμε αν καθόμασταν στο Θρόνο μας και απολαμβάναμε την Κυριαρχία μας και όλα τα Καλά της… Θα αφήναμε μερικούς… ξυπόλυτους να απειλήσουν το βασίλειό μας και να ανατρέψουν την Κυριαρχία μας; Σίγουρα όχι. Οι Μέτοχοι των 147 Parent Conglomerates, έτσι λέγονται οι γιγαντιαίες πολυεθνικές που ελέγχουν την παγκόσμια Οικονομία, γνωστοί και ως μέλη της Λέσχης Bilderberg, ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πώς το Διαδίκτυο ξέφυγε από τον Έλεγχό τους και ξεσκέπασε και αποκάλυψε τις πλέον Ανήθικες Μεθοδεύσεις τους προκειμένου να διατηρούν ισχυρή την παγκόσμια κυριαρχία τους.
Για αυτόν το λόγο το Κίνημα της “Σιωπηλής Πλειοψηφίας” βασίζει τις Αρχές της σε τέσσερα Δεδομένα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν εύκολα. Το πρώτο λέει: Όταν ο Άνθρωπος Διαθέτει Ανεξέλεγκτη Εξουσία, οπωσδήποτε θα την Καταχραστεί. Δεύτερο, Δημοκρατία επί της ουσίας δεν μπορεί να υπάρξει αν οι τρεις Εξουσίες που την αποτελούν δεν Εκλέγονται απευθείας από το Λαό και να Λειτουργούν εντελώς Ανεξάρτητα και Αυτόνομα η μία από την άλλη. Τρίτον, δεν υπάρχουν “Μεσσίες”. Υπάρχουν “Μέθοδοι”.  Τέταρτο, η οποιαδήποτε Διακυβέρνηση, Κεντρική ή Τοπική, πρέπει να είναι διαχωρισμένη στην “Αιρετή Επιτελική” και στη “Διορισμένη Λειτουργική”. Οι Φαιδροί Πολιτικοί μας, όπως επιτέλους κατάλαβε ολόκληρη η Ελλάδα, εφεύραν την Κομματική Πειθαρχία και το Κομματικό Κράτος και Αποφασίζουν και Νομοθετούν και Δικάζουν κατά βούληση… Έφτιαξαν, δηλαδή μια Δημοκρατία του Καραγκιόζη και μας το παίζουν και ειδήμονες για τα πάντα… Αν δεν μπορέσει η Κοινωνία της Δύσης να επιβάλει αυτά τα τέσσερα Δεδομένα που ισχύουν σε ελάχιστα Κράτη, οι υπόλοιπες Κοινωνίες, δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν κάποια ανεξαρτησία. Διαβάστε πώς θα φιμώσουν και το Διαδίκτυο!
Η Google ανακοίνωσε ότι τα blogs των χρηστών της υπηρεσίας Blogger θα μπορούν από εδώ και στο εξής να «μπλοκάρονται», ή με πιο απλά λόγια να λογοκρίνονται, πάντα επιλεκτικά, ανάλογα με τους νόμους που επικρατούν σε κάθε χώρα.
Με αυτή την πολιτική λογοκρισίας, πολλοί χρήστες μιας χώρας, δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάποια blogs, που κρίνονται ότι παραβιάζουν τους νόμους της χώρας.
Επίσης η εταιρεία θα έχει πλέον τη δυνατότητα να απαγορεύει την πρόσβαση στην υπηρεσία Blogger σε χώρες που έχουν υποβάλει νομικό αίτημα για να γίνει αυτό.
Έτσι μετά το Twitter που πριν λίγες μέρες έκανε την αρχή και πλέον μπορεί να μπλοκάρει επιλεγμένα μηνύματα (tweets) χρηστών από μια συγκεκριμένη χώρα ήρθε και η σειρά της Google, πράγμα που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις.
Από την πλευρά της η Google δήλωσε πως η κίνησή της αυτή, αποσκοπεί στο να πετύχει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις μιας περιοριστικής εθνικής νομοθεσίας (π.χ. από ένα καταπιεστικό καθεστώς) και στον μικρότερο δυνατό περιορισμό του ψηφιακού περιεχομένου σε παγκόσμιο επίπεδο.
Συμπλήρωσε επίσης ότι με αυτό τον τρόπο θα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο περισσότερο ελεύθερο περιεχόμενο, αφού τα blogs που είναι λογοκριμένα σε μία χώρα θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις άλλες χώρες πράγμα που όμως δεν θα αρέσει και πολύ στους μπλόγκερς…
Τέλος παρά τα καθησυχαστικά λεγόμενα της Google πολλοί είναι οι χρήστες που υποστηρίζουν ότι οι νέες πολιτικές λογοκρισίας που υιοθετούν τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες θα φέρουν “το τέλος της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας”.
Αυτά! Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας και να κάνετε κάτι και εσείς, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και γίνετε μέλη. Είναι δωρεάν. www.siopili.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου