Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Αντιδήμαρχος του Δήμου Δομοκού “παντελόνιασε ” χρήματα ? - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

 


Αυτήκοοι μάρτυρες του δημοτικού συμβουλίου που έγινε την Τετάρτη 20/7/2022  μας μεταφέρουν ότι  έγινε καταγγελία που δεν διαψεύσθηκε πως κατά την διάρκεια του ταξιδιού που διοργάνωσε  ο  Δήμος Δομοκού στον αδελφοποιημένο δήμο Τούντζας της Βουλγαρίας για το έθιμο κουρμπάνι , αντιδήμαρχος του Δήμου Δομοκού που συμμετείχε στην αποστολή(παρουσία δημάρχου Δομοκού )ζήτησε και έλαβε από ” κάποιους ” και όχι όλους  να σημειωθεί εκ των συμμετεχόντων  χρήματα, ως έξοδα .



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΩ: 

Nikolaos Kalimeris

Σχετικά με αναληθή δημοσίευμα που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα και αναφέρεται στην μετάβαση στον αδελφοποιημένο Δήμο Tundzha κατά την περίοδο από 3 μέχρι 6 Ιουνίου 2022, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:

1. Ο Δήμος, ως όφειλε, σύναψε σύμβαση πριν την αναχώρηση την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, με πρακτορείο ταξιδίων για το σύνολο των ατόμων που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην εκδρομή.
2. Από τα άτομα που δεν αποτελούσαν μέρος της επίσημης αποστολής συγκεντρώθηκαν χρήματα, κάτι που γνώριζαν εκ των προτέρων, για τα έξοδα μετακίνησής τους.
3. Το υπόλοιπο των χρημάτων που απέμεινε ( 1.200€), εξαιτίας της εξόφλησης της μετακίνησης από το Δήμο, παρέμεινε σε εμένα για κατάθεση στο ταμείο του Δήμου, όπως είναι και το πρέπον.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΙΝΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗς 20ης ΙΟΥΛΙΟΥ, δηλαδή μία εβδομάδα περίπου μετά την επιστροφή μας. Άλλωστε ο ίδιος γνωστοποίησα και το ακριβές ποσό που έπρεπε να κατατεθεί στο Δήμο.

Για την κατάθεση των χρημάτων ακολουθήθηκε ειδική διαδικασία από την Οικονομική Υπηρεσία και πλέον τα χρήματα βρίσκονται στο Ταμείο του Δήμου.
Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, καθώς και η "λάσπη" που εκτοξεύεται προς το πρόσωπό μου αντιλαμβανόμαστε όλοι για ποιό λόγο γίνονται και μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου