Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ





Η εταιρεία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. μας συστήνεται το 1992 με την ανέγερση του αρχικού εργοστασίου εμφιάλωσης (600 τ.μ.) στη Σπηλιά Κοζάνης και αργότερα εμπορίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΣΕΛΙ.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν χάρη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας PET, κομβικό σημείο στην ιστορία της εταιρείας αφού η παραγωγή πλέον μεγιστοποιήθηκε με μείωση της ανθρώπινης παρέμβασης στη διαδικασία με την εφαρμογή δύο ανεξάρτητων γραμμών παραγωγής. Φυσική συνέχεια αυτού ήταν η επέκταση των εγκαταστάσεων που υπήρχαν και η ανέγερση νέων και περισσότερων σύγχρονων. Σήμερα, με 1000 τ.μ. αποθήκης και 1600 τ.μ. παραγωγής και αποθήκευσης πρώτων υλών, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς πληρώντας πιστά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Ποιοτικό προϊόν σε μέση τιμή πώλησης με ικανοποιητικό κίνητρο πώλησης σε όλα τα στάδια διακίνησης με σκοπό την απόλαυση ενός κορυφαίου προϊόντος σε προσιτή τιμή για τον καταναλωτή.
Η Πηγή ΑΣΣΟΣ είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποτελεί πηγή φυσικής ροής μεταλλικού νερού που δεν προέρχεται από γεώτρηση αναβλύζοντας πάντα φρέσκο νερό πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία από τα πετρώματα που διατρέχει στα παρθένα οροπέδια του Βερμίου.
Το νερό ΣΕΛΙ είναι ένα φυσικής προέλευσης μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο που το κατατάσσει ψηλά σε προτίμηση από όσους αθλούνται σε έντονους ρυθμούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ: 23510 53111

E: marketing@mentekidis.gr

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τ: 24630 51210

F: 24630 51356


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου