Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 - Η Αυγουλοχώρα» στο Πεδίον του Άρεως

Ανοίγει τις πύλες της η "Αυγουλοχώρα" στο Πεδίο του Άρεως!

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Πασχαλινό χωριό "Η Αυγουλοχώρα", στο Πεδίο του Άρεως απο 4 Απριλίου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Διοργάνωση :Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε και το Σωματείο "Αγ. Ιωάννης"
Πασχαλινή θεματική αγορά με απίστευτα χαμηλές τιμές με πολλά δωρεάν παιχνίδια για τα παιδιά και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. 
Ζήσε το Πάσχα στο πεδίο του Άρεως - δίπλα απο το τέρμα του ΚΤΕΛ Ραφήνας - στο πασχαλινό θεματικό πάρκο "Η Αυγουλοχώρα", ένας ολόκληρος χρωματιστός κόσμος, με μουσική, εκδηλώσεις, παιχνίδα σας περιμένει για να διαλέξετε τα δώρα σας και να διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά σας.
Απο τις 10:00 το πρωί καθημερινά έως αργά το βράδυ τα υπαίθρια περίπτερα με πασχαλινές λιχουδιές, δώρα και εκπλήξεις θα βρίσκονται εκεί.
Λαμπάδες,παιχνίδια, βιβλία, δώρα, ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, υαλικά, εργαλεία και 1.000 ακόμη είδη, για τον άντρα , τη γυναίκα, το παιδί και το σπίτι σε απίστευτα χαμηλές τιμές.
Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις  που θα φέρουν πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.
Στο χώρο θα πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις
Διαδραστικά - Ψυχαγωγικά Παιχνιδία
Τα θεάματα είναι για όλη την οικογένεια και υπόσχονται αυτό το Πάσχα να σας μείνει αξέχαστο.

H Αυγουλοχώρα θα λειτουργήσει από τις 4/4 έως τις 28/4 και θα είναι ανοιχτή από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.
Καλή Ανάσταση σε όλους!

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου