Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

CHRISTMAS THEATER - ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

CHRISTMAS THEATER

Το Christmas Theater είναι χωρητικότητας 3.000 θεατών και είναι το μεγαλύτερο θέατρο της Αθήνας. Ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει παραστάσεις που φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν στις ομορφότερες Χριστουγεννιάτικες πρωτεύουσες όλου του κόσμου. Από την Πράγα και την Βιέννη μέχρι την Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, φυσικά την Νέα Υόρκη αλλά και το Λας Βέγκας!
Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τεράστιο πάρκινγκ, ένα μοναδικό θέατρο που αποτελείται από αμφιθεατρική πλατεία με θεατρικά καθίσματα και από κερκίδες με καρέκλες και με εισιτήριο από 5 €, αλλά και με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας που θα απογειώσουν την γιορτινή διασκέδαση με υψηλού επιπέδου παραγωγές.
Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο! Με παραστάσεις αλλά και με γεύσεις. Έξω από το Christmas Theater θα σας περιμένει ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό με ξύλινα σπιτάκια που θα προσφέρουν γεύσεις γλυκές και αλμυρές από όλο τον κόσμο, το πρώτο και μοναδικό στην Αθήνα Christmas Street Food village!!!
Σας περιμένει από 23 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου, μια ανάσα από το κέντρο, στην Βεΐκου!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
CHRISTMAS THEATER
ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Λεωφόρος Βεΐκου 137
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ WWW.CHRISTMASTHEATER.GR
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 7701700

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου