Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ακόμα πιο δυνατά ο ΣΚΑΪ 100,3 με το νέο του πρόγραμμα. ΕΔΩ



Πιστός στις αρχές του, ο πρώτος ενημερωτικός σταθμός της χώρας, εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέα πρόσωπα και νέες φωνές, εξακολουθώντας να αναζητά την είδηση, να καταγράφει τα μεγάλα γεγονότα, αλλά και τα καθημερινά, με μοναδικό του στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση των ακροατών.

Ο ΣΚΑΪ 100,3 ενισχύει το πρόγραμμά του και τα Σαββατοκύριακα με νέες ζωντανές εκπομπές από τις πέντε το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα.

Στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα ο ΣΚΑΪ 100,3 αλλάζει τη μουσική του φυσιογνωμία εντάσσοντας τα «χρυσά» τραγούδια της ελληνικής μουσικής, σε ένα πλήρες πακέτο μελωδικών επιλογών.

Στο ήδη πετυχημένο πρόγραμμά του ΣΚΑΪ 100,3, προστίθενται νέοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί βάζοντας κι άλλο… χρώμα στην παλέτα της ουσιαστικής πληροφόρησης.

Βασίλης Χιώτης, Νότης Παπαδόπουλος, Παντελής Καψής, Αντώνης Αντζολέτος, Απόστολος Μαγγηριάδης, Σωτήρης Σταθόπουλος, Προκόπης Χατζηνικολάου, Παναγιώτης Περπερίδης, Σταύρος Ιωαννίδης, Μάϊρα Μπάρμπα, Ιουλία Βελισσαράτου αλλά κι ο μοναδικός Κώστας Λεφάκης.

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100,3 διαμορφώνεται από την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ως εξής:


ΕΔΩ: http://www.skai.gr/news/media/article/387502/akoma-pio-dunata-o-skai-1003-me-to-neo-tou-programma/#ixzz5V9YeWSyg
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου