Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο Αναστασίου έπεσε, σηκώθηκε και πήρε το ματς 3-0 πάνω στο χορτάρι μέσα στο Καραϊσκάκη.

Τα τέσσερα διδάγματα της Τούμπας!

Η φωτογραφία του κειμένου. Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Δεν χρειάζεται να πούμε και να γράψουμε πολλά. Σε μία εικόνα μπορεί να αντιληφθεί κανείς με ευκολία, το πόσο διαφορετικά είναι εκείνα που πρεσβεύει οΠαναθηναϊκός, το χάος που χωρίζει αυτό τον σύλλογο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Ίβιτς έπεσε, την... έκανε και πήρε το ματς 3-0 άνευ αγώνα. Ο Γκαρθία έπεσε, την... έκανε και πάει να πάρει το ματς 3-0 άνευ αγώνα.
Ο Αναστασίου έπεσε, σηκώθηκε και πήρε το ματς 3-0 πάνω στο χορτάρι μέσα στο Καραϊσκάκη. Θα μπορούσε να σηκωθεί να φύγει; Εύκολα. Θα μπορούσε να πάρει το ματς στα χαρτιά; Εύκολα. Δεν το έκανε. Το γιατί... κρύβεται στο σήμα που φέρει στο σακάκι του. Το γιατί... κρύβεται στο τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς στην φανέλα.  Όπως πέρυσι στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, όταν ο Βιγιαφάνιες «έφαγε» μια κροτίδα αλλά δεν πέρασε από το μυαλό του να κάνει τον «πεθαμένο» και να βάλει τον Παναθηναϊκό σε λογικές που δεν ταιριάζουν με την ιστορία του.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου