Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ταξιδεύοντας με την Ellinair - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ellinair

Η ίδρυση της Ellinair από τον Όμιλο Μουζενίδη

Ο Όμιλος Μουζενίδη έχει καθιερωθεί στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών ως ένας από τους κορυφαίους διεθνείς τουριστικούς Ομίλους με ηγετικό ρόλο στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης έχοντας συστήσει εξειδικευμένες εταιρείες, που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε κάθε τουριστική ανάγκη.
Η Ellinair ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ως το εργαλείο που θα προσφέρει στον όμιλο Μουζενίδη τη διασφάλιση της ποιότητας και την απαραίτητη ευελιξία στη διακίνηση των περίπου 500.000 τουριστών κυρίως από Ρωσία και Ουκρανία που εξυπηρετούνται κάθε χρόνο με προορισμό την Ελλάδα.
Η αεροπορική εταιρεία Ellinair ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 30 πόλεις.
Από τις 15 Ιουνίου 2015 η Ellinair εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια εσωτερικού στους δημοφιλέστερους Ελληνικούς προορισμούς. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση, με τις πτήσεις να καταγράφουν ιδιαίτερα υψηλούς δείκτες πληρότητας.
Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της εταιρείας περιλαμβάνει κάθε χρόνο νέα δρομολόγια και προορισμούς.
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ: https://el.ellinair.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου