Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου!

Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου!

"...νόμιμο μεν, αλλά πόσο ηθικό είναι ένας αριστερός αγωνιστής να καταθέτει τεράστιο ποσό στο εξωτερικό όταν κλαίει για τον φτωχόκοσμο;"

Κατάγεται από την Ηλεία, την πατρίδα του Αυγεία. Τόπο όπου ο Ηρακλής έκανε τον γνωστό άθλο με την κόπρο. Κατάφερε να γίνει σταρ της τηλεόρασης προβάλλοντας μοναδικές νομικές ικανότητες, σταρ της πολιτικής και να καθίσει στην έδρα του προέδρου της Βουλής αδειάζοντας ουσιαστικά, αλλά έστω, αντικαθιστώντας, την (εκ πατρός) συμπατριώτισσά του Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι λίγοι που δεν αιφνιδιάστηκαν από την άνοδό του περίμεναν την πτώση και αυτή ήρθε με τον ίδιο θόρυβο που προκαλούσε ανερχόμενος. Το ερώτημα που θεωρούμε κυρίαρχο είναι "πώς κατάφερε μετά τέτοια άνοδο να εκδιωχθεί με τρόπο που μυρίζει, όπως η κόπρος του Αυγεία;" Εκείνος υποστηρίζει ότι οι οσμές έρχονται από τους χθεσινούς συντρόφους του και σήμερα διώκτες του. Τους χαρακτηρίζει "μαφία και αλητεία" και δεν διστάζει να κάνει "διάλογο" μαζί τους στα "γαλλικά... τουαλέττας"! Εκείνοι δεν λένε λόγια, αλλά μέσω της Δικαιοσύνης τον αφήνουν να φανεί ως "κόπρος παρανομίας" και αφήνουν να φανεί ότι "ο Αλέξης κρύβεται πίσω απο τις λέξεις"... Περί του Αλέξη Μητρόπουλου ο λόγος και οι αποκαλύψεις για ένα θέμα του οποίου η παλαιότητα προσδιορίζεται από δικαστικές πράξεις και ημερομηνίες. Η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία τον αφήνει έκθετο νομικά και ηθικά "για μια υπέρογκη δικηγορική αμοιβή" έχει ημεροχρονολογία στο μακρινό 2008 και εισηγητή δικαστή έναν δικαστικό με εξαίρετο όνομα τον κ.Γ.Χρυσικό, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ: http://ntokoumenta.gr/ereunes/olh-h-alhtheia-gia-to-skandalo-tou-kathhghth-alexh-mhtropoulou#at_pco=smlwn-1.0&at_si=5919f68a7b2b2681&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου