Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τι απαντάει η Ferrero σχετικά με το φοινικέλαιο στη Nutella

Nutella

Πριν από μερικές ημέρες επανήλθε στο φως της δημοσιότητας το συμπέρασμα έρευνας από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), σχετικά με τις καρκινογόνες ιδιότητες του φοινικελαίου, όταν αυτό θερμαίνεται σε υψηλές θερμοκρασίες (άνω των 200 βαθμών Κελσίου).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.iatropedia.gr/diatrofi/ti-apantaei-ferrero-schetika-foinikelaio-sti-nutella/72582/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου